Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Avcılar 250 kiloluk domuzu avladı

ASAYİŞ 18.12.2019 - 13:36, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 1620+ kez okundu.
 

Avcılar 250 kiloluk domuzu avladı

Söke Avcılık ve Atıcılık İhtisas Spor Kulübü Derneği Başkanı Feyzi Keçeci ve avcı arkadaşı Süleyman Ölmez, çulluk avı için, geçtiğimiz Pazar günü Batmaz Çelebi Dağı Mevkii’ne gitti.

AYDIN  - Yaban domuzu avcıların köpeklerine saldırdı. Köpeklerden birini öldüren, birini de yaralayan domuz, avcıların müdahalesi üzerine kaçtı. Sökeli avcılar, iki gün sonra bu kez dört kişi kaçan domuzu bulmak için aynı yere bir kez daha gitti. Üç saatlik arayışın ardından avcılar 250 kiloluk yaban domuzunu avlamayı başardı. Dev domuz ile verdikleri pozu sosyal medyadan paylaşmayı ihmal etmeyen avcılar, oldukça ilgi gördü. Fotoğraftaki çeyrek tonluk domuzu görenler oldukça şaşırdı. Domuzların eşleşme döneminde bulunduklarına dikkat çeken Söke Avcılık ve Atıcılık İhtisas Spor Kulübü Derneği Başkanı Feyzi Keçeci, domuz saldırılarına karşı vatandaşlara uyarıda bulundu.
Söke Avcılık ve Atıcılık İhtisas Spor Kulübü Derneği Başkanı Feyzi Keçeci ve avcı arkadaşı Süleyman Ölmez, çulluk avı için, geçtiğimiz Pazar günü Batmaz Çelebi Dağı Mevkii’ne gitti.

AYDIN  - Yaban domuzu avcıların köpeklerine saldırdı. Köpeklerden birini öldüren, birini de yaralayan domuz, avcıların müdahalesi üzerine kaçtı. Sökeli avcılar, iki gün sonra bu kez dört kişi kaçan domuzu bulmak için aynı yere bir kez daha gitti. Üç saatlik arayışın ardından avcılar 250 kiloluk yaban domuzunu avlamayı başardı.

Dev domuz ile verdikleri pozu sosyal medyadan paylaşmayı ihmal etmeyen avcılar, oldukça ilgi gördü. Fotoğraftaki çeyrek tonluk domuzu görenler oldukça şaşırdı. Domuzların eşleşme döneminde bulunduklarına dikkat çeken Söke Avcılık ve Atıcılık İhtisas Spor Kulübü Derneği Başkanı Feyzi Keçeci, domuz saldırılarına karşı vatandaşlara uyarıda bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.