Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

ATM başında nöbet tutular

ASAYİŞ 04.07.2019 - 16:23, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 4258+ kez okundu.
 

ATM başında nöbet tutular

Polis kimse dolandırılmasın diye sabaha kadar bankamatik başında nöbet tuttu.

AYDIN  - Aydın’da özel bir bankaya ait ATM’ye yerleştirilen düzenek tespit edilmesi üzerine polis, kimsenin dolandırılmaması için ATM başında sabaha kadar nöbet tuttu. Saatler sonra banka görevlilerinin ATM’ye gelmesi ile polis ekipleri ATM nöbetine son verdi. Aydın Efeler İlçesi Mimar Sinan Mahallesi Ali İhsan Paşa Bulvarı üzerindeki özel bir bakaya ait ATM’ye düzenek yerleştirildiğini fark eden vatandaşlar, durumu polis ekiplerine bildirdi. Sabaha karşı bölgeye giden polis ekipleri, ATM’deki anormal durumu fark edince olayı ilgili bankanın görevlilerine bildirip kimsenin dolandırılmaması için ATM başında nöbete başladı. Saatlerce ATM başında bekleyen polis, ATM’yi kullanmak isteyen vatandaşları da uyararak olası bir dolandırıcılığı önledi. Olayla ilgili soruşturma başlatılırken, polis ekipleri banka görevlilerinin gelmesi ile ATM nöbetine son verdi.
Polis kimse dolandırılmasın diye sabaha kadar bankamatik başında nöbet tuttu.

AYDIN  - Aydın’da özel bir bankaya ait ATM’ye yerleştirilen düzenek tespit edilmesi üzerine polis, kimsenin dolandırılmaması için ATM başında sabaha kadar nöbet tuttu. Saatler sonra banka görevlilerinin ATM’ye gelmesi ile polis ekipleri ATM nöbetine son verdi.

Aydın Efeler İlçesi Mimar Sinan Mahallesi Ali İhsan Paşa Bulvarı üzerindeki özel bir bakaya ait ATM’ye düzenek yerleştirildiğini fark eden vatandaşlar, durumu polis ekiplerine bildirdi. Sabaha karşı bölgeye giden polis ekipleri, ATM’deki anormal durumu fark edince olayı ilgili bankanın görevlilerine bildirip kimsenin dolandırılmaması için ATM başında nöbete başladı. Saatlerce ATM başında bekleyen polis, ATM’yi kullanmak isteyen vatandaşları da uyararak olası bir dolandırıcılığı önledi.

Olayla ilgili soruşturma başlatılırken, polis ekipleri banka görevlilerinin gelmesi ile ATM nöbetine son verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.