Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Atletizmde çifte başarı

SPOR 23.01.2019 - 16:39, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 2911+ kez okundu.
 

Atletizmde çifte başarı

İstanbul’da 19-20 Ocak 2019 tarihleri arasında düzenlenen Türkiye U16 Salon Atletizm Şampiyonası’nda Aydın’ı temsilen katılan sporcuların çifte başarı elde ettiği bildirildi.

AYDIN- Yapılan açıklamada Türkiye Atletizm Federasyonu tarafından organize edilen ve 843 sporcunun yarıştığı Türkiye U16 Salon Atletizm Şampiyonası’nda Aydınlı atletler Berivan Şengel ve Ayşenur Çelik Türkiye derecesi elde etti. Türkiye U16 Atletizm Salon Şampiyonası gülle atma kategorisinde yarışan Ayşenur Çelik Türkiye 2’nciliği ve 60 metre Engelli Kategorisi’nde yarışan Berivan Şengel Türkiye 3’üncülüğü derecelerini elde ettiler. MİLLİ KAMPA SEÇİLDİLER Türkiye U16 Atletizm Salon Şampiyonası’nda elde ettiği başarılı dereceler ile Aydınlı sporcular Berivan Şengel ve Ayşenur Çelik ile antrenörleri Burak Uygun ve Sinan Korkmaz İstanbul’da düzenlenecek olan 2024 Olimpik Milli Takım Hazırlık Kampı’na seçildiler. Aydın Gençlik ve Spor İl Müdürü Ökkeş Demir, Türkiye derecesi elde eden başarılı sporcular ile antrenörlerini tebrik etti ve milli takım hazırlık kampında başarılar diledi.
İstanbul’da 19-20 Ocak 2019 tarihleri arasında düzenlenen Türkiye U16 Salon Atletizm Şampiyonası’nda Aydın’ı temsilen katılan sporcuların çifte başarı elde ettiği bildirildi.

AYDIN- Yapılan açıklamada Türkiye Atletizm Federasyonu tarafından organize edilen ve 843 sporcunun yarıştığı Türkiye U16 Salon Atletizm Şampiyonası’nda Aydınlı atletler Berivan Şengel ve Ayşenur Çelik Türkiye derecesi elde etti.

Türkiye U16 Atletizm Salon Şampiyonası gülle atma kategorisinde yarışan Ayşenur Çelik Türkiye 2’nciliği ve 60 metre Engelli Kategorisi’nde yarışan Berivan Şengel Türkiye 3’üncülüğü derecelerini elde ettiler.

MİLLİ KAMPA SEÇİLDİLER

Türkiye U16 Atletizm Salon Şampiyonası’nda elde ettiği başarılı dereceler ile Aydınlı sporcular Berivan Şengel ve Ayşenur Çelik ile antrenörleri Burak Uygun ve Sinan Korkmaz İstanbul’da düzenlenecek olan 2024 Olimpik Milli Takım Hazırlık Kampı’na seçildiler.

Aydın Gençlik ve Spor İl Müdürü Ökkeş Demir, Türkiye derecesi elde eden başarılı sporcular ile antrenörlerini tebrik etti ve milli takım hazırlık kampında başarılar diledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.