Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Atletizm yarışmaları tamamlandı

SPOR 03.04.2017 - 13:54, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 4126+ kez okundu.
 

Atletizm yarışmaları tamamlandı

Aydın Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nün ev sahipliğinde gerçekleştirilen Türkiye Spor Toto U16 Atletizm Final Yarışmaları 497 sporcunun katılımıyla Efeler Kardeşköy Atletizm Stadı’nda tamamlandı.

AYDIN- Türkiye Atletizm Federasyonu’nun koordinatörlüğünde 01 - 02 Nisan 2017 tarihleri arasında Efeler Kardeşköy Atletizm Stadından gerçekleştirilen Spor Toto U16 Atletizm Final Yarışmalarına 47 kulüp takımı ve 497 sporcu katıldı. Final yarışmalarını Aydın Milletvekili Abdurrahman Öz, Türkiye Atletizm Federasyonu Başkanı Fatih Çintimar, Aydın Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Bekir Çeker, Atletizm Federasyonu Yönetim Kurulu Üyeleri, Spor Şube Müdürü Nurettin Bayram ve Efeler İlçe Müdürü Mithat Yıldırım izledi. Kızların ve Erkeklerin Şampiyon İstanbul ENKA Spor Kulübü Erkeklerde 23, kızlarda 24 takımın yarıştığı yoğun katılımlı Spor Toto U16 Atletizm Ligi’nde birinci gün sekiz, ikinci gün ise yedi branşta yarışmalar yapıldı. Müsabakalar sonunda İstanbul ekibi ENKA, iki şampiyonluğun da sahibi oldu. Erkeklerde ilk günü 36 puan farkla lider bitiren ENKA, ikinci günde de üstünlüğünü sürdürdü ve toplamda 320 puana ulaştı. İstanbul Büyükşehir Belediyesi ise ikinci günkü başarılı grafiği ile Bursa Osmangazi Belediyesi’ni geçip 265,5 puanla ikincilikte yer aldı. ENKA ve İBB’nin ardından 245 puan yapan Bursa Osmangazi ise kürsüye çıkan üçüncü ekip oldu. Kızlarda ise ENKA, 339 puanla şampiyonluğu alırken, ikincilik 307 puanla Sakarya Büyükşehir Belediyesi’nin, üçüncülük de 281,5 puanla Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin oldu. Spor Toto U16 Kulüpler Ligi Finalinin sonunda Aydın Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Bekir Çeker tarafından Türkiye Atletizm Federasyonu Başkanı Fatih Çintimar'a takdim edilen teşekkür plaketini Aydın Milletvekili Abdurrahman Öz verdi. Aydın Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Bekir Çeker Türkiye Atletizm Federasyonu Merkez Hakem Kurulu Başkanı Mustafa Akyavaş’a teşekkür plaketi takdim etti.
Aydın Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nün ev sahipliğinde gerçekleştirilen Türkiye Spor Toto U16 Atletizm Final Yarışmaları 497 sporcunun katılımıyla Efeler Kardeşköy Atletizm Stadı’nda tamamlandı.

AYDIN- Türkiye Atletizm Federasyonu’nun koordinatörlüğünde 01 - 02 Nisan 2017 tarihleri arasında Efeler Kardeşköy Atletizm Stadından gerçekleştirilen Spor Toto U16 Atletizm Final Yarışmalarına 47 kulüp takımı ve 497 sporcu katıldı.

Final yarışmalarını Aydın Milletvekili Abdurrahman Öz, Türkiye Atletizm Federasyonu Başkanı Fatih Çintimar, Aydın Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Bekir Çeker, Atletizm Federasyonu Yönetim Kurulu Üyeleri, Spor Şube Müdürü Nurettin Bayram ve Efeler İlçe Müdürü Mithat Yıldırım izledi.

Kızların ve Erkeklerin Şampiyon İstanbul ENKA Spor Kulübü

Erkeklerde 23, kızlarda 24 takımın yarıştığı yoğun katılımlı Spor Toto U16 Atletizm Ligi’nde birinci gün sekiz, ikinci gün ise yedi branşta yarışmalar yapıldı. Müsabakalar sonunda İstanbul ekibi ENKA, iki şampiyonluğun da sahibi oldu.

Erkeklerde ilk günü 36 puan farkla lider bitiren ENKA, ikinci günde de üstünlüğünü sürdürdü ve toplamda 320 puana ulaştı. İstanbul Büyükşehir Belediyesi ise ikinci günkü başarılı grafiği ile Bursa Osmangazi Belediyesi’ni geçip 265,5 puanla ikincilikte yer aldı. ENKA ve İBB’nin ardından 245 puan yapan Bursa Osmangazi ise kürsüye çıkan üçüncü ekip oldu.

Kızlarda ise ENKA, 339 puanla şampiyonluğu alırken, ikincilik 307 puanla Sakarya Büyükşehir Belediyesi’nin, üçüncülük de 281,5 puanla Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin oldu.

Spor Toto U16 Kulüpler Ligi Finalinin sonunda Aydın Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Bekir Çeker tarafından Türkiye Atletizm Federasyonu Başkanı Fatih Çintimar'a takdim edilen teşekkür plaketini Aydın Milletvekili Abdurrahman Öz verdi. Aydın Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Bekir Çeker Türkiye Atletizm Federasyonu Merkez Hakem Kurulu Başkanı Mustafa Akyavaş’a teşekkür plaketi takdim etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.