Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Atilla Koç’tan Rektör Aldemir’e ziyaret

GENEL 12.02.2019 - 12:27, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3879+ kez okundu.
 

Atilla Koç’tan Rektör Aldemir’e ziyaret

Kültür ve Turizm eski Bakanı Atilla Koç’un, Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) Rektörü Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir’i makamında ziyaret ettiği bildirildi.

AYDIN- Ziyarette Rektör Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir’e yeni görevinde başarılar dileyen Kültür ve Turizm eski Bakanı Atilla Koç, ADÜ’nün Aydın’ın gelişimine ekonomik ve kültürel anlamda katkılar sunduğunu belirterek, üniversitenin halkla bütünleşen yapısıyla Aydın’a artı değer kazandırdığını söyledi. Aydın Adnan Menderes Üniversitesinin öğrencisi ve personeliyle Aydın için güçlü bir potansiyel olduğunu ifade eden Rektör Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir ise, ADÜ’nün Türkiye çapında bir marka olması için bütün güçleriyle çalışacaklarını vurguladı. Ziyaret, Aydın’ın gelişmesi için atılacak adımlar ve yeni proje temennileriyle sona erdi.
Kültür ve Turizm eski Bakanı Atilla Koç’un, Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) Rektörü Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir’i makamında ziyaret ettiği bildirildi.

AYDIN- Ziyarette Rektör Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir’e yeni görevinde başarılar dileyen Kültür ve Turizm eski Bakanı Atilla Koç, ADÜ’nün Aydın’ın gelişimine ekonomik ve kültürel anlamda katkılar sunduğunu belirterek, üniversitenin halkla bütünleşen yapısıyla Aydın’a artı değer kazandırdığını söyledi.

Aydın Adnan Menderes Üniversitesinin öğrencisi ve personeliyle Aydın için güçlü bir potansiyel olduğunu ifade eden Rektör Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir ise, ADÜ’nün Türkiye çapında bir marka olması için bütün güçleriyle çalışacaklarını vurguladı.

Ziyaret, Aydın’ın gelişmesi için atılacak adımlar ve yeni proje temennileriyle sona erdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.