Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Atıcılar boş geçmedi

SPOR 25.10.2017 - 17:37, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 2636+ kez okundu.
 

Atıcılar boş geçmedi

İzmir’de 20-22 Ekim 2017 tarihleri arasında düzenlenen Bölgesel Cumhuriyet Kupası Atıcılık-Trap Yarışmaları’nda Aydın sporcuları yine başarılı sonuçlar elde etti.

AYDIN- Müsabakalara İzmir, Aydın Manisa, Denizli, Muğla, Balıkesir, Uşak, Afyon ve Kütahya ilinden sporcular katıldı. Yıldız Erkekler kategorisinde Aydınlı sporculardan Selahattin Özer 1’inci olurken Erdoğan Akkaya 2’nci oldu. Genç Erkekler Kategorisinde ise Aydınlı sporcular Mehmet Özer 1’inci olurken, Hakan Ören 2’incilik madalyasının sahibi oldu. İki kupayı Aydın’a getirdiler Genç Erkekler kategorisinde takım olarak Aydın şampiyon olurken Büyük Erkekler kategorisinde de 2’incilik kupasını Aydın’a getirdiler. Atıcılık ve Avcılık Aydın İl Temsilcisi Cahit Oktav Sabancı, “Sporcularımız turnuvada çok başarılı sonuçlar elde ettiler. Türkiye’de adımızı sıkça söz ettirmeye devam ediyoruz. Tüm sporcularımızı kutluyorum ve katkılarından dolayı Aydın Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğümüze de çok teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.
İzmir’de 20-22 Ekim 2017 tarihleri arasında düzenlenen Bölgesel Cumhuriyet Kupası Atıcılık-Trap Yarışmaları’nda Aydın sporcuları yine başarılı sonuçlar elde etti.

AYDIN- Müsabakalara İzmir, Aydın Manisa, Denizli, Muğla, Balıkesir, Uşak, Afyon ve Kütahya ilinden sporcular katıldı. Yıldız Erkekler kategorisinde Aydınlı sporculardan Selahattin Özer 1’inci olurken Erdoğan Akkaya 2’nci oldu. Genç Erkekler Kategorisinde ise Aydınlı sporcular Mehmet Özer 1’inci olurken, Hakan Ören 2’incilik madalyasının sahibi oldu.

İki kupayı Aydın’a getirdiler

Genç Erkekler kategorisinde takım olarak Aydın şampiyon olurken Büyük Erkekler kategorisinde de 2’incilik kupasını Aydın’a getirdiler.

Atıcılık ve Avcılık Aydın İl Temsilcisi Cahit Oktav Sabancı, “Sporcularımız turnuvada çok başarılı sonuçlar elde ettiler. Türkiye’de adımızı sıkça söz ettirmeye devam ediyoruz. Tüm sporcularımızı kutluyorum ve katkılarından dolayı Aydın Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğümüze de çok teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.