Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Atçalı Kel Mehmet Efe, Forum Aydın’a geliyor

SANAT 19.09.2017 - 11:56, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 5065+ kez okundu.
 

Atçalı Kel Mehmet Efe, Forum Aydın’a geliyor

Atçalı Kel Mehmet filminin yönetmen ve oyuncuları Forum Aydın’da sinemaseverlerle buluşuyor!

AYDIN- Aydınlıların eğlence ve alışveriş adresi Forum Aydın, bu hafta vizyona girecek olan Atçalı Kel Mehmet film ekibini ağırlıyor. 20 Eylül Çarşamba günü düzenlenecek olan söyleşide yönetmen ve oyuncular sinemaseverlerle buluşacak. Aydın’ın en önemli tarihi karakterlerinden Atçalı Kel Mehmet Efe’nin hikayesini anlatan film, 22 Eylül Cuma günü vizyona giriyor. Film ekibi, 20 Eylül Çarşamba günü Forum Aydın’ı ziyaret edenlerle renkli bir söyleşi gerçekleştirecek. Söyleşi, ekranların sevilen yüzleri oyuncu Gökhan Keser, Ceren Kaplakarslan, Mehmet Polat ve Muhammed Cangören ile birlikte yapımcı Güler Nalbantoğlu ve Yönetmen Hakan Şahin’in katılımıyla gerçekleşecek. Söyleşinin ardından filmin galası Forum Aydın Sinema Salonu’nda gerçekleşecek. Filmin konusu: Atçalı Kel Mehmet, Osmanlı Padişahı II. Mahmut döneminde yaşamış Ege Bölgesi’nin ilk efelerinden biridir. Zenginden alıp fakire vererek bölgesinde adaleti sağlar ama çıkarları zedelenen ağalar, beyler ve voyvodalar tarafından da hain ilan edilir. Atçalı’nın ölüm fermanı verilir ve Atçalı Kel Mehmet Efe’ye iki seçenek kalır. Ya kaçacak ya da ölecektir. Bir yanda aşkına kavuşma umudu, diğer yanda ise Ege’nin gebe olduğu büyük toplumsal ihtiyaçlara çare bulmak isteği, Atçalı Kel Mehmet Efe’nin kişilik profilini belirler. Atçalı’nın düşünceleri 2. Mahmut döneminde ıslahat fermanlarına da ışık olur. Ege Bölgesi’nin en sevilen halk kahramanlarından biri olan Atçalı Kel Mehmet Efe’yi beyazperdede Gökhan Keser canlandırıyor.
Atçalı Kel Mehmet filminin yönetmen ve oyuncuları Forum Aydın’da sinemaseverlerle buluşuyor!

AYDIN- Aydınlıların eğlence ve alışveriş adresi Forum Aydın, bu hafta vizyona girecek olan Atçalı Kel Mehmet film ekibini ağırlıyor. 20 Eylül Çarşamba günü düzenlenecek olan söyleşide yönetmen ve oyuncular sinemaseverlerle buluşacak.

Aydın’ın en önemli tarihi karakterlerinden Atçalı Kel Mehmet Efe’nin hikayesini anlatan film, 22 Eylül Cuma günü vizyona giriyor. Film ekibi, 20 Eylül Çarşamba günü Forum Aydın’ı ziyaret edenlerle renkli bir söyleşi gerçekleştirecek.

Söyleşi, ekranların sevilen yüzleri oyuncu Gökhan Keser, Ceren Kaplakarslan, Mehmet Polat ve Muhammed Cangören ile birlikte yapımcı Güler Nalbantoğlu ve Yönetmen Hakan Şahin’in katılımıyla gerçekleşecek. Söyleşinin ardından filmin galası Forum Aydın Sinema Salonu’nda gerçekleşecek.

Filmin konusu:

Atçalı Kel Mehmet, Osmanlı Padişahı II. Mahmut döneminde yaşamış Ege Bölgesi’nin ilk efelerinden biridir. Zenginden alıp fakire vererek bölgesinde adaleti sağlar ama çıkarları zedelenen ağalar, beyler ve voyvodalar tarafından da hain ilan edilir. Atçalı’nın ölüm fermanı verilir ve Atçalı Kel Mehmet Efe’ye iki seçenek kalır. Ya kaçacak ya da ölecektir.

Bir yanda aşkına kavuşma umudu, diğer yanda ise Ege’nin gebe olduğu büyük toplumsal ihtiyaçlara çare bulmak isteği, Atçalı Kel Mehmet Efe’nin kişilik profilini belirler. Atçalı’nın düşünceleri 2. Mahmut döneminde ıslahat fermanlarına da ışık olur.

Ege Bölgesi’nin en sevilen halk kahramanlarından biri olan Atçalı Kel Mehmet Efe’yi beyazperdede Gökhan Keser canlandırıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.