Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Atça Hal Tesisi’nde kuralar çekildi

GÜNCEL 23.03.2018 - 13:36, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3163+ kez okundu.
 

Atça Hal Tesisi’nde kuralar çekildi

Geçen yıl eylül ayında Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu tarafından temeli atılan Sultanhisar Atça Hal Tesisi'ndeki işyerlerinin kura çekimleri yapıldı.

AYDIN- Kura çekimi Sultanhisar Noteri'nin huzurunda gerçekleştirildi. Yeni yerlerine yerleşecek olan 30 işletme sahibine yer teslimlerine yakın zamanda başlanacak. Son hazırlıkları da yapılarak hazır hale getirilen modern hal tesisinin nisan ayı içerisinde açılması planlanıyor. Hal tesisinin açılmasıyla birlikte Aydın tarımsal üretiminde önemli bir yeri olan Sultanhisar'da üretilen sebze ve meyvelerin daha uygun koşullarda ülke ekonomisine katılması sağlanacak. Hal tesisini yakın bir zamanda faaliyete geçireceklerini söyleyen Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, "Hal tesisimizin temelini atarken kısa sürede bitireceğimizi söylemiştim. Ne mutlu ki yakın zamanda hal tesisimiz faaliyete geçecek. Toptancı halimizin faaliyete geçmesiyle birlikte üreticimiz ürettiği meyve ve sebzeyi daha iyi koşullarda ekonomiye kazandıracak. Hal tesisimizin çiftçimize, işletme sahiplerine ve Aydın'a hayırlı olmasını diliyorum" diye konuştu. Yeni yerlerine yerleşecek olan işletme sahipleri modern hal tesisinin Aydın tarımına katkı sağlayacağını söylerken, büyükşehir belediyesinin büyük bir ihtiyacı giderdiğini belirttiler.
Geçen yıl eylül ayında Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu tarafından temeli atılan Sultanhisar Atça Hal Tesisi'ndeki işyerlerinin kura çekimleri yapıldı.

AYDIN- Kura çekimi Sultanhisar Noteri'nin huzurunda gerçekleştirildi. Yeni yerlerine yerleşecek olan 30 işletme sahibine yer teslimlerine yakın zamanda başlanacak.

Son hazırlıkları da yapılarak hazır hale getirilen modern hal tesisinin nisan ayı içerisinde açılması planlanıyor. Hal tesisinin açılmasıyla birlikte Aydın tarımsal üretiminde önemli bir yeri olan Sultanhisar'da üretilen sebze ve meyvelerin daha uygun koşullarda ülke ekonomisine katılması sağlanacak.

Hal tesisini yakın bir zamanda faaliyete geçireceklerini söyleyen Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, "Hal tesisimizin temelini atarken kısa sürede bitireceğimizi söylemiştim. Ne mutlu ki yakın zamanda hal tesisimiz faaliyete geçecek. Toptancı halimizin faaliyete geçmesiyle birlikte üreticimiz ürettiği meyve ve sebzeyi daha iyi koşullarda ekonomiye kazandıracak. Hal tesisimizin çiftçimize, işletme sahiplerine ve Aydın'a hayırlı olmasını diliyorum" diye konuştu.

Yeni yerlerine yerleşecek olan işletme sahipleri modern hal tesisinin Aydın tarımına katkı sağlayacağını söylerken, büyükşehir belediyesinin büyük bir ihtiyacı giderdiğini belirttiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.