Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

ATB’den üyelerine eğitim

EKONOMİ 31.10.2019 - 12:55, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 2728+ kez okundu.
 

ATB’den üyelerine eğitim

Aydın Ticaret Borsası’ndan üyelerine sistematik yaratıcı problem çözme yaklaşımı (Trız yaklaşımı ile) eğitimi vereceği bildirildi.

AYDIN- Yapılan açıklamaya göre, Aydın Ticaret Borsası tarafından üye talepleri doğrultusunda oluşturulan eğitim takvimine göre, üyelerine 02 Kasım Cumartesi günü saat 10.00-16.00 arasında Sistematik Yaratıcı Problem Çözme Yaklaşımı (Trız Yaklaşımı İle) Eğitimi gerçekleştirilecek. Prof. Dr. C. Ruhi Kaykayoğlu tarafından verilecek eğitimde; hızlı ve bilimsel yaratıcı düşünme, inovasyon yapma ve problem çözme teknikleri, geleneksel teknikler; beyin fırtınası, zihin haritası, 5n 3k, balık kılçığı, kök neden analizi, bilimsel ve sistematik hızlı problem çözme tekniği; Trız, Trız ile yaratıcı ve inovativ düşünme ve problem çözümleri, işletme yönetimi ilintili problem çözümlerinde trız, hızlı pazarlama ve satış çözümleri için trız, işletmelerde pratik uygulamalar başlıkları altında olacak. Eğitim kaydının oluşturulması için katılım sağlayacakların, 01 Kasım cuma günü saat 16’ya kadar 256-2115000 -142 nolu telefondan kayıtlarını yaptırmaları gerektiği belirtildi.
Aydın Ticaret Borsası’ndan üyelerine sistematik yaratıcı problem çözme yaklaşımı (Trız yaklaşımı ile) eğitimi vereceği bildirildi.

AYDIN- Yapılan açıklamaya göre, Aydın Ticaret Borsası tarafından üye talepleri doğrultusunda oluşturulan eğitim takvimine göre, üyelerine 02 Kasım Cumartesi günü saat 10.00-16.00 arasında Sistematik Yaratıcı Problem Çözme Yaklaşımı (Trız Yaklaşımı İle) Eğitimi gerçekleştirilecek.

Prof. Dr. C. Ruhi Kaykayoğlu tarafından verilecek eğitimde; hızlı ve bilimsel yaratıcı düşünme, inovasyon yapma ve problem çözme teknikleri, geleneksel teknikler; beyin fırtınası, zihin haritası, 5n 3k, balık kılçığı, kök neden analizi, bilimsel ve sistematik hızlı problem çözme tekniği; Trız, Trız ile yaratıcı ve inovativ düşünme ve problem çözümleri, işletme yönetimi ilintili problem çözümlerinde trız, hızlı pazarlama ve satış çözümleri için trız, işletmelerde pratik uygulamalar başlıkları altında olacak.

Eğitim kaydının oluşturulması için katılım sağlayacakların, 01 Kasım cuma günü saat 16’ya kadar 256-2115000 -142 nolu telefondan kayıtlarını yaptırmaları gerektiği belirtildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.