Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

ATB’den iftar yemeğinde müjde

EKONOMİ 02.07.2015 - 11:32, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 3352+ kez okundu.
 

ATB’den iftar yemeğinde müjde

Aydın Ticaret Borsası tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen iftar yemeği protokol ile borsa üyelerini buluşturdu.

Aydın Ticaret Borsası tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen iftar yemeği protokol ile borsa üyelerini buluşturdu. Katılımın oldukça yoğun olduğu iftarda her yıl olduğu gibi bu yıl da Aydın Ticaret Borsası tarafından Aydın’a kazandırılacak olan yeni yatırımlar hakkında müjdeli haberleri devam etti. Aydın Ticaret Borsası Başkanı Adnan Bosnalı ve yönetim kurulu üyelerinin misafirleri ile yakından ilgilendiği iftara protokol üyeleri yoğun ilgi gösterirken Vali Yardımcısı Muhsin Çatmadım, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, 24. dönem AK Parti Milletvekili Ali Gültekin Kılınç, kurum müdürleri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve siyasi parti temsilcileri katıldı. Bir iftar yemeğinin yanı sıra kaynaşmanın da sağlandığı etkinliğe yönetim kurulu ve meclis üyeleri eksiksiz katılırken Meclis Başkanı Bahri Erdel, borsanın çalışmaları hakkında kısa bir değerlendirme yaptı. Aydın Ticaret Borsası olarak her zaman örnek olacak ve Aydın’ı daha ileriye taşıyacak projeler yapma gayreti içinde olduklarını kaydeden Erdel, “Projelerimizi paydaş kurumlarımızın işbirliği ve üyelerimizin ilgi ve desteği ile gerçekleştirdik. Üyelerimizden aldığımız cesaret ile Aydın’a yararlı olmaya devam edip daha büyük projelere imza atacağız. Geçtiğimiz yıl müşteri memnuniyeti yönetim sistemi belgesini alarak hizmet kalitemizi belgelendirdik. Her bir üyemizin talebi bizim önceliğimizdir. Çözüm üreten, hizmet kalitesini her geçen gün arttıran bir borsa olmaya devam edeceğiz. Proje yapma kapasitemizi güçlendirdik. Bu yıl tüm hibe kurumlarına proje sunduk. Projelerimiz desteklendiği takdirde önümüzdeki dönem faal satış salonu ile mekansal ve elektronik ortamda alıcı ve satıcıyı bir araya getirme misyonumuzu da yerine getireceğiz. Voc test merkezi projemiz ile kuru incir sektöründe mesleki yeterlilikleri belirleyip sınav ve sertifika veren bir yapıyı kuracağız. Uluslararası rekabetçilik projesi ile üyelerimizin ihracatta sıçrama yaratmalarını sağlayacağız. Zeytinyağı tadım uzmanı yetiştirmenin ötesinde, Türkiye'de bir ilk olacak sertifikalı tadım uzmanı yetiştireceğiz” dedi. “OTİSTİK VE DOWN SENDROM EĞİTİM KAMPÜSÜ YER TAHSİSİ YAPILDI” Her yıl olduğu gibi bu yıl da iftar yemeğinde hayırlı bir işin müjdesini veren Erdel, “Üstün zekalı öğrencilerimizin yeteneklerini geliştirmeleri amacıyla kurduğumuz bilim ve sanat merkezine maddi destekte bulunan Büyükşehir Belediyemize, Efeler Belediyemize ve hayırsever üyelerimize teşekkürlerimizi sunuyoruz. Bilim Sanat Merkezi’nin faaliyete geçmesi ile birlikte hayırlı ve yeni bir projenin müjdesini vermiştik.  Otistik ve down sendromlu çocuklar için kurmayı hayal ettiğimiz özel eğitim kampusumuz için Valilik tarafından yer tahsisi yapıldı. Projenin hayata geçmesinde önemli bir koşul böylece sağlanmış oldu. Şimdi var gücümüzle bu projeye maddi imkanlar yaratmak için seferber olacağız” diye konuştu. İl Milli Eğitim Müdürü Pervin Töre de yaptığı konuşmada eğitime olan ciddi katkıları dolayısıyla Borsa yönetimine teşekkür etti.
Aydın Ticaret Borsası tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen iftar yemeği protokol ile borsa üyelerini buluşturdu.

Aydın Ticaret Borsası tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen iftar yemeği protokol ile borsa üyelerini buluşturdu.

Katılımın oldukça yoğun olduğu iftarda her yıl olduğu gibi bu yıl da Aydın Ticaret Borsası tarafından Aydın’a kazandırılacak olan yeni yatırımlar hakkında müjdeli haberleri devam etti.

Aydın Ticaret Borsası Başkanı Adnan Bosnalı ve yönetim kurulu üyelerinin misafirleri ile yakından ilgilendiği iftara protokol üyeleri yoğun ilgi gösterirken Vali Yardımcısı Muhsin Çatmadım, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, 24. dönem AK Parti Milletvekili Ali Gültekin Kılınç, kurum müdürleri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve siyasi parti temsilcileri katıldı. Bir iftar yemeğinin yanı sıra kaynaşmanın da sağlandığı etkinliğe yönetim kurulu ve meclis üyeleri eksiksiz katılırken Meclis Başkanı Bahri Erdel, borsanın çalışmaları hakkında kısa bir değerlendirme yaptı.

Aydın Ticaret Borsası olarak her zaman örnek olacak ve Aydın’ı daha ileriye taşıyacak projeler yapma gayreti içinde olduklarını kaydeden Erdel, “Projelerimizi paydaş kurumlarımızın işbirliği ve üyelerimizin ilgi ve desteği ile gerçekleştirdik. Üyelerimizden aldığımız cesaret ile Aydın’a yararlı olmaya devam edip daha büyük projelere imza atacağız. Geçtiğimiz yıl müşteri memnuniyeti yönetim sistemi belgesini alarak hizmet kalitemizi belgelendirdik. Her bir üyemizin talebi bizim önceliğimizdir. Çözüm üreten, hizmet kalitesini her geçen gün arttıran bir borsa olmaya devam edeceğiz. Proje yapma kapasitemizi güçlendirdik. Bu yıl tüm hibe kurumlarına proje sunduk. Projelerimiz desteklendiği takdirde önümüzdeki dönem faal satış salonu ile mekansal ve elektronik ortamda alıcı ve satıcıyı bir araya getirme misyonumuzu da yerine getireceğiz. Voc test merkezi projemiz ile kuru incir sektöründe mesleki yeterlilikleri belirleyip sınav ve sertifika veren bir yapıyı kuracağız. Uluslararası rekabetçilik projesi ile üyelerimizin ihracatta sıçrama yaratmalarını sağlayacağız. Zeytinyağı tadım uzmanı yetiştirmenin ötesinde, Türkiye'de bir ilk olacak sertifikalı tadım uzmanı yetiştireceğiz” dedi.

“OTİSTİK VE DOWN SENDROM EĞİTİM KAMPÜSÜ YER TAHSİSİ YAPILDI”

Her yıl olduğu gibi bu yıl da iftar yemeğinde hayırlı bir işin müjdesini veren Erdel, “Üstün zekalı öğrencilerimizin yeteneklerini geliştirmeleri amacıyla kurduğumuz bilim ve sanat merkezine maddi destekte bulunan Büyükşehir Belediyemize, Efeler Belediyemize ve hayırsever üyelerimize teşekkürlerimizi sunuyoruz. Bilim Sanat Merkezi’nin faaliyete geçmesi ile birlikte hayırlı ve yeni bir projenin müjdesini vermiştik.  Otistik ve down sendromlu çocuklar için kurmayı hayal ettiğimiz özel eğitim kampusumuz için Valilik tarafından yer tahsisi yapıldı. Projenin hayata geçmesinde önemli bir koşul böylece sağlanmış oldu. Şimdi var gücümüzle bu projeye maddi imkanlar yaratmak için seferber olacağız” diye konuştu.

İl Milli Eğitim Müdürü Pervin Töre de yaptığı konuşmada eğitime olan ciddi katkıları dolayısıyla Borsa yönetimine teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.