Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

ATB’de görev dağılımı yapıldı

GÜNCEL 06.04.2018 - 18:01, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 2730+ kez okundu.
 

ATB’de görev dağılımı yapıldı

Yeni seçilen Aydın Ticaret Borsası Meclisi’nde görev dağılımının yapıldığı bildirildi.

AYDIN- Geçtiğimiz Pazar günü gerçekleşen Aydın Ticaret Borsası Meclis Üyeliği seçimlerinin kesinleşmesinin ardından 5 Nisan 2018 tarihinde yapılan organ seçimlerinde Aydın Ticaret Borsası Meclisi’nde görev dağılımı gerçekleşti. Edinilen bilgiye göre, Aydın Ticaret Borsası Meclisi, en yaşlı üyesi olan Ali Çevik Başkanlığında toplanarak, Meclis Başkanı, Meclis Başkan Yardımcıları, Yönetim Kurulu Başkanı, Başkan Yardımcısı Yönetim Kurulu Üyeleri, Disiplin Kurulu Üyeleri ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Genel Kurulu delegelerini belirledi. Seçim saat 16.00 da Aydın Ticaret Borsası Hizmet Binası’nda gerçekleşti. Yapılan seçimler neticesinde Meclis Başkanı A. Bahri Erdel yaptığı açıklama da, “Üyelerimizin sorunlarını her platformda dile getirerek, çözüme kavuşturmak adına bu görevleri üstlendik. Seçilmenin vermiş olduğu rehavete kapılmayarak, üyelerimiz ile iletişim içerisinde, üye odaklı çalışmalarımız devam edecektir. Bizlerden desteklerini esirgemeyen tüm üyelerimize tekrar teşekkür ediyorum. Tüm meclisimize görevlerinin hayırlı olmasını diliyorum” dedi. Aydın Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Fevzi Çondur ise açıklamasında, “Üyelerimizin bizlere verdiği sorumluluğun bilincinde, üyelerimiz ve ilimizin menfaatleri doğrultusunda gerçekleştireceğimiz projelerimizle Aydın Ticaret Borsası’nı daha da yukarıya taşımanın arzusu ile çalışmalarımızı yürüteceğiz. Hayırlı olmasını diliyorum” ifadelerine yer verdi. Aydın Ticaret Borsası Meclisinde görev dağılımı şu şekilde gerçekleşti: Meclis Başkanı A. Bahri Erdel, Yönetim Kurulu Başkanı Fevzi Çondur, Meclis Başkan Yardımcısı Ahmet Şenel, Meclis Başkan Yardımcısı Rıza Uyar, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Cengiz Ülgen, Yönetim Kurulu Sayman Üyesi/Sayman Üye Yakup Er, Yönetim Kurulu Üyesi Abdülkadir Yıldız, Yönetim Kurulu Üyesi Kazım Günaydın. Meclis Üyeleri: Ali Çevik, Cihan Can, Mustafa Akdam, Erkan Aslan, Mehmet Ali Avcu, Adem Türkmen. Disiplin Kurulu Üyeleri: Be-Se Ltd. Şti., Öz-Kul Ltd. Şti., S.S. 133 Nolu Koçarlı Zeytinyağı TSK Şenol Karabudak, Ferruh Adalıoğlu Zeytinyağı Ltd. Şti., Hakan Çakaloğlu. TOBB Genel Kurul Delegeleri: A. Bahri Erdel, Ali Çevik, Cengiz Ülgen, Rıza Uyar.
Yeni seçilen Aydın Ticaret Borsası Meclisi’nde görev dağılımının yapıldığı bildirildi.

AYDIN- Geçtiğimiz Pazar günü gerçekleşen Aydın Ticaret Borsası Meclis Üyeliği seçimlerinin kesinleşmesinin ardından 5 Nisan 2018 tarihinde yapılan organ seçimlerinde Aydın Ticaret Borsası Meclisi’nde görev dağılımı gerçekleşti.

Edinilen bilgiye göre, Aydın Ticaret Borsası Meclisi, en yaşlı üyesi olan Ali Çevik Başkanlığında toplanarak, Meclis Başkanı, Meclis Başkan Yardımcıları, Yönetim Kurulu Başkanı, Başkan Yardımcısı Yönetim Kurulu Üyeleri, Disiplin Kurulu Üyeleri ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Genel Kurulu delegelerini belirledi. Seçim saat 16.00 da Aydın Ticaret Borsası Hizmet Binası’nda gerçekleşti.

Yapılan seçimler neticesinde Meclis Başkanı A. Bahri Erdel yaptığı açıklama da, “Üyelerimizin sorunlarını her platformda dile getirerek, çözüme kavuşturmak adına bu görevleri üstlendik. Seçilmenin vermiş olduğu rehavete kapılmayarak, üyelerimiz ile iletişim içerisinde, üye odaklı çalışmalarımız devam edecektir. Bizlerden desteklerini esirgemeyen tüm üyelerimize tekrar teşekkür ediyorum. Tüm meclisimize görevlerinin hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Aydın Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Fevzi Çondur ise açıklamasında, “Üyelerimizin bizlere verdiği sorumluluğun bilincinde, üyelerimiz ve ilimizin menfaatleri doğrultusunda gerçekleştireceğimiz projelerimizle Aydın Ticaret Borsası’nı daha da yukarıya taşımanın arzusu ile çalışmalarımızı yürüteceğiz. Hayırlı olmasını diliyorum” ifadelerine yer verdi.

Aydın Ticaret Borsası Meclisinde görev dağılımı şu şekilde gerçekleşti:

Meclis Başkanı A. Bahri Erdel, Yönetim Kurulu Başkanı Fevzi Çondur, Meclis Başkan Yardımcısı Ahmet Şenel, Meclis Başkan Yardımcısı Rıza Uyar, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Cengiz Ülgen, Yönetim Kurulu Sayman Üyesi/Sayman Üye Yakup Er, Yönetim Kurulu Üyesi Abdülkadir Yıldız, Yönetim Kurulu Üyesi Kazım Günaydın.

Meclis Üyeleri: Ali Çevik, Cihan Can, Mustafa Akdam, Erkan Aslan, Mehmet Ali Avcu, Adem Türkmen.

Disiplin Kurulu Üyeleri: Be-Se Ltd. Şti., Öz-Kul Ltd. Şti., S.S. 133 Nolu Koçarlı Zeytinyağı TSK Şenol Karabudak, Ferruh Adalıoğlu Zeytinyağı Ltd. Şti., Hakan Çakaloğlu.

TOBB Genel Kurul Delegeleri: A. Bahri Erdel, Ali Çevik, Cengiz Ülgen, Rıza Uyar.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.