Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

ATB’de Fevzi Çondur yeniden başkan seçildi

GÜNCEL 01.04.2018 - 19:43, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3334+ kez okundu.
 

ATB’de Fevzi Çondur yeniden başkan seçildi

Aydın Ticaret Borsası Meclis Üyeliği seçimlerinde 599 geçerli oy ile mevcut ekibi ile Fevzi Çondur tekrar başkanlığa seçildi. Borsa binasında yapılan ve 600 üyenin oy kullandığı seçimde bir oy geçersiz sayıldı.

AYDIN - Aydın Ticaret Borsası seçimlerinde tekrar başkanlığa seçilen Başkan Fevzi Çondur, “Bugün borsamızın seçimli genel kurulunu gerçekleştirdik. Üyelerimizin yoğun katılımıyla seçimimizi sonuçlandırdık. Hayırlısıyla bundan sonra dört sene boyunca üyelerimize Aydın’a hizmet etmek için 14 arkadaşımızla birlikte var gücümüzle çalışacağız. Tüm üyelerimize katılımlarından dolayı çok teşekkür ederiz. Allah utandırmasın” dedi. Yeniden Aydın Ticaret Borsası Meclis Başkanı seçilen Bahri Erdel ise, “Daha önce verilen tarihin ertelenmesinden dolayı bugün gerçekleştirmiş olduğumuz Aydın Ticaret Borsası’nın seçimlerini bitirmiş bulunmaktayız. Biz 14 meclis üyesi daha önce yaptığımız gibi Aydın’ın birlik beraberliği için Aydın’ın kalkınması için Aydın Ticaret Borsası olarak ne yapılması gerekiyorsa bütün arkadaşlarımızla beraber aynı şekilde yolumuza devam ediyoruz” diye konuştu. Aydın Ticaret Borsası Meclis üyeleri, Fevzi Çondur, Bahri Erdel, Cengiz Ülgen, Ali Çevik, Mustafa Akdam, Ahmet Şenel, M. Ali Avcu, Rıza Uyar, Abdulkadir Yıldız, Erkan Aslan, Adem Türkmen, Yakup Er, Kazım Günaydın, Cihan Can isimlerinden oluştu.
Aydın Ticaret Borsası Meclis Üyeliği seçimlerinde 599 geçerli oy ile mevcut ekibi ile Fevzi Çondur tekrar başkanlığa seçildi. Borsa binasında yapılan ve 600 üyenin oy kullandığı seçimde bir oy geçersiz sayıldı.

AYDIN - Aydın Ticaret Borsası seçimlerinde tekrar başkanlığa seçilen Başkan Fevzi Çondur, “Bugün borsamızın seçimli genel kurulunu gerçekleştirdik. Üyelerimizin yoğun katılımıyla seçimimizi sonuçlandırdık. Hayırlısıyla bundan sonra dört sene boyunca üyelerimize Aydın’a hizmet etmek için 14 arkadaşımızla birlikte var gücümüzle çalışacağız. Tüm üyelerimize katılımlarından dolayı çok teşekkür ederiz. Allah utandırmasın” dedi.

Yeniden Aydın Ticaret Borsası Meclis Başkanı seçilen Bahri Erdel ise, “Daha önce verilen tarihin ertelenmesinden dolayı bugün gerçekleştirmiş olduğumuz Aydın Ticaret Borsası’nın seçimlerini bitirmiş bulunmaktayız. Biz 14 meclis üyesi daha önce yaptığımız gibi Aydın’ın birlik beraberliği için Aydın’ın kalkınması için Aydın Ticaret Borsası olarak ne yapılması gerekiyorsa bütün arkadaşlarımızla beraber aynı şekilde yolumuza devam ediyoruz” diye konuştu.

Aydın Ticaret Borsası Meclis üyeleri, Fevzi Çondur, Bahri Erdel, Cengiz Ülgen, Ali Çevik, Mustafa Akdam, Ahmet Şenel, M. Ali Avcu, Rıza Uyar, Abdulkadir Yıldız, Erkan Aslan, Adem Türkmen, Yakup Er, Kazım Günaydın, Cihan Can isimlerinden oluştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.