Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

ATB Üyeleri fuarla buluştu

EKONOMİ 04.12.2017 - 10:38, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 2133+ kez okundu.
 

ATB Üyeleri fuarla buluştu

Aydın Ticaret Borsası, üyelerini Tarım Teknolojileri Fuarı'yla buluşturdu

AYDIN- Aydın Ticaret Borsası, üyelerini, Uluslararası Sera, Tarım Ekipmanları ve Teknolojileri Fuarı’yla buluşturdu. Aydın Ticaret Borsası üyelerini 01-03 Aralık tarihleri arasında Antalya Expo Center’de gerçekleşen, Uluslararası katılımlı Uluslararası Sera, Tarım Ekipmanları Ve Teknolojileri Fuarı’yla buluşturdu. Aydın Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Fevzi Çondur, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Cengiz Ülgen, Yönetim Kurulu Üyeleri Yakup Er ve Abdülkadir Yıldız, Meclis Üyeleri Adnan Bosnalı, Ali Çevik, Rıza Uyar,  Ahmet Şenel, Erkan Aslan, Mehmet Ali Avcu ve beraberindeki Borsa üyeleri, Uluslararası Sera, Tarım Ekipmanları Ve Teknolojileri Fuarı’nı ziyaret etti. Yönetim Kurulu Başkanı Fevzi Çondur, “Ülkemizin her köşesi verimli topraklara sahiptir. Bu topraklarda yaşamak bizim ayrıcalığımızdır. ‘Tarım ve Teknolojinin Global Buluşması’ temasıyla gerçekleşen Uluslararası Sera, Tarım Ekipmanları ve Teknolojileri Fuarı sonrasında üyelerimizin duydukları memnuniyet bizleri onurlandırmıştır. Fuarlar, yeni teknolojileri görmenin yanı sıra, üyelerimiz ve Borsamız arasındaki iletişimi güçlendirmek, öneri talep ve isteklerini, yüz yüze bizlere iletmeleri sağlamak adına çok önemlidir. Katılım sağlayan Borsamız üyelerine teşekkürlerimi sunarım” dedi.
Aydın Ticaret Borsası, üyelerini Tarım Teknolojileri Fuarı'yla buluşturdu

AYDIN- Aydın Ticaret Borsası, üyelerini, Uluslararası Sera, Tarım Ekipmanları ve Teknolojileri Fuarı’yla buluşturdu.

Aydın Ticaret Borsası üyelerini 01-03 Aralık tarihleri arasında Antalya Expo Center’de gerçekleşen, Uluslararası katılımlı Uluslararası Sera, Tarım Ekipmanları Ve Teknolojileri Fuarı’yla buluşturdu.

Aydın Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Fevzi Çondur, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Cengiz Ülgen, Yönetim Kurulu Üyeleri Yakup Er ve Abdülkadir Yıldız, Meclis Üyeleri Adnan Bosnalı, Ali Çevik, Rıza Uyar,  Ahmet Şenel, Erkan Aslan, Mehmet Ali Avcu ve beraberindeki Borsa üyeleri, Uluslararası Sera, Tarım Ekipmanları Ve Teknolojileri Fuarı’nı ziyaret etti.

Yönetim Kurulu Başkanı Fevzi Çondur, “Ülkemizin her köşesi verimli topraklara sahiptir. Bu topraklarda yaşamak bizim ayrıcalığımızdır. ‘Tarım ve Teknolojinin Global Buluşması’ temasıyla gerçekleşen Uluslararası Sera, Tarım Ekipmanları ve Teknolojileri Fuarı sonrasında üyelerimizin duydukları memnuniyet bizleri onurlandırmıştır. Fuarlar, yeni teknolojileri görmenin yanı sıra, üyelerimiz ve Borsamız arasındaki iletişimi güçlendirmek, öneri talep ve isteklerini, yüz yüze bizlere iletmeleri sağlamak adına çok önemlidir. Katılım sağlayan Borsamız üyelerine teşekkürlerimi sunarım” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.