Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

ATB, personelini eğitiyor

EKONOMİ 02.09.2018 - 18:10, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3898+ kez okundu.
 

ATB, personelini eğitiyor

Aydın Ticaret Borsası personeline ‘ISO 9001:2015 Kalite Yönetim Sistemi Revizyon’ eğitimi verildi.

AYDIN- Aydın Ticaret Borsası (ATB) personeline yönelik, “ISO 9001:2015 Kalite Yönetim Sistemi Revizyon Eğitimi”nin Aydın Ticaret Borsası’nda gerçekleştirildiği bildirildi. Edinilen bilgiye göre, iki gün süre eğitimde, Türk Loydu eğitmeni Haluk Ali Güneş tarafından, kuruluş ve kapsam, liderlik, kalite yönetim sistemi için planlama, destek, operasyon, performans değerlendirme ve iyileştirme başlıkları altında ISO 9001:2008 ve ISO 9001:2015 Kalite Yönetim Sistemleri genel bilgilendirmeleri ve yapılan revizyonlar hakkında örneklerle birlikte anlatım gerçekleştirildi. Aydın Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Fevzi Çondur, eğitimle ilgili şunları söyledi: “Aydın Ticaret Borsası yönetimi, üyelerine ve bölgesinin ekonomik ve sosyal kalkınmasına daha çok ve daha iyi hizmet edebilmek için başlatmış olduğu süreçte, 2007 yılında ISO 9001 Toplam Kalite Yönetim Sistemini kurarak kurumsal bir yapıya ulaşmayı ve vermiş olduğu hizmetlerde kalite standartlarını yakalamayı hedeflemiştir. 2007 yılından itibaren yürütülen çalışmalar kapsamında uzun bir yol kat edilmiştir. Aydın Ticaret Borsası bu bilinçle; çağdaş borsacılığın gereklerini yerine getirmek üzere, çalışmalarına devam etmektedir.  Bu kapsamda Borsamız personeline ISO 9001:2015 Kalite Yönetim Sistemi Revizyon Eğitimi verilmiştir. Türk Loydu Eğitmeni Haluk Ali Güneş’e teşekkür ediyorum.”
Aydın Ticaret Borsası personeline ‘ISO 9001:2015 Kalite Yönetim Sistemi Revizyon’ eğitimi verildi.

AYDIN- Aydın Ticaret Borsası (ATB) personeline yönelik, “ISO 9001:2015 Kalite Yönetim Sistemi Revizyon Eğitimi”nin Aydın Ticaret Borsası’nda gerçekleştirildiği bildirildi.

Edinilen bilgiye göre, iki gün süre eğitimde, Türk Loydu eğitmeni Haluk Ali Güneş tarafından, kuruluş ve kapsam, liderlik, kalite yönetim sistemi için planlama, destek, operasyon, performans değerlendirme ve iyileştirme başlıkları altında ISO 9001:2008 ve ISO 9001:2015 Kalite Yönetim Sistemleri genel bilgilendirmeleri ve yapılan revizyonlar hakkında örneklerle birlikte anlatım gerçekleştirildi.

Aydın Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Fevzi Çondur, eğitimle ilgili şunları söyledi:

“Aydın Ticaret Borsası yönetimi, üyelerine ve bölgesinin ekonomik ve sosyal kalkınmasına daha çok ve daha iyi hizmet edebilmek için başlatmış olduğu süreçte, 2007 yılında ISO 9001 Toplam Kalite Yönetim Sistemini kurarak kurumsal bir yapıya ulaşmayı ve vermiş olduğu hizmetlerde kalite standartlarını yakalamayı hedeflemiştir.

2007 yılından itibaren yürütülen çalışmalar kapsamında uzun bir yol kat edilmiştir. Aydın Ticaret Borsası bu bilinçle; çağdaş borsacılığın gereklerini yerine getirmek üzere, çalışmalarına devam etmektedir.  Bu kapsamda Borsamız personeline ISO 9001:2015 Kalite Yönetim Sistemi Revizyon Eğitimi verilmiştir. Türk Loydu Eğitmeni Haluk Ali Güneş’e teşekkür ediyorum.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.