Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

ATB’den Tariş Pamuk ve Yağlı Tohumlar Birliği Başkanı Aydın’a ziyaret

GÜNCEL 16.03.2020 - 16:38, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3913+ kez okundu.
 

ATB’den Tariş Pamuk ve Yağlı Tohumlar Birliği Başkanı Aydın’a ziyaret

Aydın Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Fevzi Çondur, Aydın’a görevinin hayırlı olması temennisinde bulunarak, Aydın Ticaret Borsası çalışma alanları ve faaliyetleri hakkında bilgilendirme yaptı.

AYDIN - Aydın Ticaret Borsası Meclis Başkanı A. Bahri Erdel, Yönetim Kurulu Başkanı Fevzi Çondur, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Cengiz Ülgen ile Meclis Üyesi Mustafa Akdam, Tariş Pamuk ve Yağlı Tohumlar Tarım Satış Kooperatifleri Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Aydın’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Aydın Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Fevzi Çondur, Aydın’a görevinin hayırlı olması temennisinde bulunarak, Aydın Ticaret Borsası çalışma alanları ve faaliyetleri hakkında bilgilendirme yaptı. Çondur sözlerinin devamında, pamukta lisanslı depoculuk sisteminin hızla yaygınlaştırılması ve bu amaçla desteklerin geliştirilerek sürdürülmesine dikkat çekerek, “Tamamı üreticilerden oluşan Tariş, Çukobirlik, Antbirlik gibi tarım satış kooperatiflerinin lisanslı depoculuk desteklerinden yararlanması sağlanmalıdır. Üreticilerin çırçırlama hizmeti için ödedikleri yüzde 18 KDV, yüzde 1’e düşürülmelidir. Ürünlerini lisans depolarda saklayacak üreticiler için Elektronik Ürün Senetleri (ELÜS) de, müstahsil makbuzlarının yanı sıra desteklemeye esas belge sayılmalıdır. Analiz desteği verilerek, çırçır işletmelerinin de lisanslı depoculuğa katılması sağlanmalıdır. Çırçır ve prese işletmeleri günümüz ihtiyaçları doğrultusunda yenilenmelidir” dedi. Tariş Pamuk ve Yağlı Tohumlar Tarım Satış Kooperatifleri Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Aydın, Aydın Ticaret Borsası heyetine ziyaretleri için teşekkür ederek, stratejik ürün olan pamuk ile ilgili birlikte çalışmalarının önemini vurguladı.
Aydın Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Fevzi Çondur, Aydın’a görevinin hayırlı olması temennisinde bulunarak, Aydın Ticaret Borsası çalışma alanları ve faaliyetleri hakkında bilgilendirme yaptı.

AYDIN - Aydın Ticaret Borsası Meclis Başkanı A. Bahri Erdel, Yönetim Kurulu Başkanı Fevzi Çondur, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Cengiz Ülgen ile Meclis Üyesi Mustafa Akdam, Tariş Pamuk ve Yağlı Tohumlar Tarım Satış Kooperatifleri Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Aydın’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Aydın Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Fevzi Çondur, Aydın’a görevinin hayırlı olması temennisinde bulunarak, Aydın Ticaret Borsası çalışma alanları ve faaliyetleri hakkında bilgilendirme yaptı. Çondur sözlerinin devamında, pamukta lisanslı depoculuk sisteminin hızla yaygınlaştırılması ve bu amaçla desteklerin geliştirilerek sürdürülmesine dikkat çekerek, “Tamamı üreticilerden oluşan Tariş, Çukobirlik, Antbirlik gibi tarım satış kooperatiflerinin lisanslı depoculuk desteklerinden yararlanması sağlanmalıdır. Üreticilerin çırçırlama hizmeti için ödedikleri yüzde 18 KDV, yüzde 1’e düşürülmelidir. Ürünlerini lisans depolarda saklayacak üreticiler için Elektronik Ürün Senetleri (ELÜS) de, müstahsil makbuzlarının yanı sıra desteklemeye esas belge sayılmalıdır. Analiz desteği verilerek, çırçır işletmelerinin de lisanslı depoculuğa katılması sağlanmalıdır. Çırçır ve prese işletmeleri günümüz ihtiyaçları doğrultusunda yenilenmelidir” dedi.

Tariş Pamuk ve Yağlı Tohumlar Tarım Satış Kooperatifleri Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Aydın, Aydın Ticaret Borsası heyetine ziyaretleri için teşekkür ederek, stratejik ürün olan pamuk ile ilgili birlikte çalışmalarının önemini vurguladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.