Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Atay, Umurlu’da halka seslendi

SİYASET 23.03.2019 - 17:32, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3413+ kez okundu.
 

Atay, Umurlu’da halka seslendi

Millet İttifakı Efeler Belediye Başkan Adayı CHP’li Mehmet Fatih Atay, 31 Mart Yerel Seçimleri’ne 9 gün kala 22 Mart Cuma Günü Umurlu’da İstasyon Mahallesi’nde vatandaşlarla buluştu.

AYDIN- Efeler Belediye Başkanı olduğu takdirde yapacağı projelerden bahseden CHP’li Mehmet Fatih Atay, “Çok teşekkür ederim ilginiz bizi gururlandırdı. Eksik olmayın iyi ki varsınız” diye başladığı konuşmasını şöyle sürdürdü: “31 Mart Yerel seçimlerine az bir süre kaldı ve biz yapacağımız projelerimizi anlatmaya geldik. Ama öncelikle size genel politikalardan bahsetmek istiyorum. Ülkemiz ekonomik açıdan maalesef batmış durumda. İktidar partisi, yıllardır yurt dışından borç alarak ve Türkiye Cumhuriyeti’ne ait kamu mallarını satarak ülke yönetmeye çalıştı. Üzülerek söylüyorum para bitti, artık kimse bize borç vermiyor. Memlekette satılacak yerde kalmadı. Halkın alım gücü düştü. Mazota zam, elektriğe zam, doğal gaza zam. İşçi kardeşim ev kirasını ödeyemiyor, esnafımız siftah yapamıyor ve çiftçimiz  gelir elde edemiyor. Böyle bir sisteme Efeleri Umurlu’yu muhtaç ettiler. Utanarak söylüyorum. Tarım Bakanı çıkıyor diyor ki; çiftçimiz üretmezse bizde ithal ederiz. Böyle bir bakan olabilir mi? “SARI KART GÖSTERMELİYİZ” Böyle Ülke yönetilebilir mi? Değerli arkadaşlar içlerinizde AKP’ye ve onun ittifak ortağı olan MHP’ye oy vermiş arkadaşlarımız olabilir.31 Mart Yerel seçimleri Efeler için Umurlu için bir fırsat.31 Mart’ta hepimiz birleşmeliyiz ve Türkiye Cumhuriyeti’ni uçuruma sürükleyen cumhur ittifakı iktidarına Umurlu’dan bir sarı kart göstermeliyiz. “ENGELLİ VE YAŞLI KONUK EVİ” “PAZAR YERLERİ VE OTOPARK” Gelelim asıl konumuza. Ben Efeler Belediye Başkan Adayı olursam Efeler’e nasıl değer katacağız. Neler yapacağız bunları konuşalım. Umurlulu kardeşlerim; Bizim asıl görevimiz Efeler de yaşayan vatandaşlarımızın 7’den 70’e doğumundan ölümüne kadar  iyi gününde, kötü gününde yanında olmaktır  Efeler ilçemizde 10 binin üzerinde engelli vatandaşımız yaşamaktadır. Aileler için engelli yakınları daha farklı bir öneme sahiptir. Aileleri rahatlatarak, engelli ve yaşlı konuk eviyle dertlerine derman olacağız. Ailelerimiz randevu sistemi ile belirttikleri süre dahilinde engelli-yaşlı aile fertlerini oluşturacağımız uzman kadromuza gönül rahatlığı ile bırakabilecekler. Ayrıca Aileler Konuk evlerimiz de misafir ettiğimiz yakınlarını istedikleri zaman kuracağımız kamera sistemi ile internet üzerinden izleyebilecekler. UMURLU’YA SEZ VERDİ Değerli Umurlular nüfusuna göre araç sayısı, Türkiye ortalamasına göre en fazla olan şehirlerden birisi Aydın. Umurlu’da da otopark ihtiyacımız olduğu gibi diğer mahallelerimizde de otopark ihtiyacımız var. Eğer 31 Mart yerel seçimlerinde Millet İttifakı’nı destekler Mehmet Fatih Atay’ı Efeler Belediye Başkanı yaparsanız, size söz veriyorum Umurlu Meydanı’na Kapalı Pazar yeri yapacağız ve altına otopark yapacağız. Bu modern Pazar yerinde hem vatandaşlarımız hem de Pazar esnafımız rahat bir ortamda alışveriş yapacaklar. Pazar yerinin altına katlı otopark yaparak otopark sorununa çözüm getireceğiz. Pazar yerimiz haftanın diğer günleri farklı amaçlarla çeşitli faaliyetlerle değerlendirilebilecek şekilde tasarlanacaktır.”
Millet İttifakı Efeler Belediye Başkan Adayı CHP’li Mehmet Fatih Atay, 31 Mart Yerel Seçimleri’ne 9 gün kala 22 Mart Cuma Günü Umurlu’da İstasyon Mahallesi’nde vatandaşlarla buluştu.

AYDIN- Efeler Belediye Başkanı olduğu takdirde yapacağı projelerden bahseden CHP’li Mehmet Fatih Atay, “Çok teşekkür ederim ilginiz bizi gururlandırdı. Eksik olmayın iyi ki varsınız” diye başladığı konuşmasını şöyle sürdürdü:

“31 Mart Yerel seçimlerine az bir süre kaldı ve biz yapacağımız projelerimizi anlatmaya geldik. Ama öncelikle size genel politikalardan bahsetmek istiyorum. Ülkemiz ekonomik açıdan maalesef batmış durumda.

İktidar partisi, yıllardır yurt dışından borç alarak ve Türkiye Cumhuriyeti’ne ait kamu mallarını satarak ülke yönetmeye çalıştı. Üzülerek söylüyorum para bitti, artık kimse bize borç vermiyor. Memlekette satılacak yerde kalmadı. Halkın alım gücü düştü.

Mazota zam, elektriğe zam, doğal gaza zam. İşçi kardeşim ev kirasını ödeyemiyor, esnafımız siftah yapamıyor ve çiftçimiz  gelir elde edemiyor. Böyle bir sisteme Efeleri Umurlu’yu muhtaç ettiler. Utanarak söylüyorum. Tarım Bakanı çıkıyor diyor ki; çiftçimiz üretmezse bizde ithal ederiz. Böyle bir bakan olabilir mi?

“SARI KART GÖSTERMELİYİZ”

Böyle Ülke yönetilebilir mi? Değerli arkadaşlar içlerinizde AKP’ye ve onun ittifak ortağı olan MHP’ye oy vermiş arkadaşlarımız olabilir.31 Mart Yerel seçimleri Efeler için Umurlu için bir fırsat.31 Mart’ta hepimiz birleşmeliyiz ve Türkiye Cumhuriyeti’ni uçuruma sürükleyen cumhur ittifakı iktidarına Umurlu’dan bir sarı kart göstermeliyiz.

“ENGELLİ VE YAŞLI KONUK EVİ”

“PAZAR YERLERİ VE OTOPARK”

Gelelim asıl konumuza. Ben Efeler Belediye Başkan Adayı olursam Efeler’e nasıl değer katacağız. Neler yapacağız bunları konuşalım. Umurlulu kardeşlerim; Bizim asıl görevimiz Efeler de yaşayan vatandaşlarımızın 7’den 70’e doğumundan ölümüne kadar  iyi gününde, kötü gününde yanında olmaktır

 Efeler ilçemizde 10 binin üzerinde engelli vatandaşımız yaşamaktadır. Aileler için engelli yakınları daha farklı bir öneme sahiptir. Aileleri rahatlatarak, engelli ve yaşlı konuk eviyle dertlerine derman olacağız.

Ailelerimiz randevu sistemi ile belirttikleri süre dahilinde engelli-yaşlı aile fertlerini oluşturacağımız uzman kadromuza gönül rahatlığı ile bırakabilecekler. Ayrıca Aileler Konuk evlerimiz de misafir ettiğimiz yakınlarını istedikleri zaman kuracağımız kamera sistemi ile internet üzerinden izleyebilecekler.

UMURLU’YA SEZ VERDİ

Değerli Umurlular nüfusuna göre araç sayısı, Türkiye ortalamasına göre en fazla olan şehirlerden birisi Aydın. Umurlu’da da otopark ihtiyacımız olduğu gibi diğer mahallelerimizde de otopark ihtiyacımız var. Eğer 31 Mart yerel seçimlerinde Millet İttifakı’nı destekler Mehmet Fatih Atay’ı Efeler Belediye Başkanı yaparsanız, size söz veriyorum Umurlu Meydanı’na Kapalı Pazar yeri yapacağız ve altına otopark yapacağız.

Bu modern Pazar yerinde hem vatandaşlarımız hem de Pazar esnafımız rahat bir ortamda alışveriş yapacaklar. Pazar yerinin altına katlı otopark yaparak otopark sorununa çözüm getireceğiz. Pazar yerimiz haftanın diğer günleri farklı amaçlarla çeşitli faaliyetlerle değerlendirilebilecek şekilde tasarlanacaktır.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.