Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Atay, “Bir şey kaçırdığımız yok”

SİYASET 03.01.2020 - 00:07, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 2976+ kez okundu.
 

Atay, “Bir şey kaçırdığımız yok”

Efeler Belediyesi Ocak ayı 1. Toplantısını Efeler Belediye’si Meclis Salonu’nda gerçekleştirdi.

AYDIN - 10 maddelik gündem maddesinin görüşüldüğü toplantıda, alınan kararla ilçedeki eski minibüs garajı alanının Büyükşehir Belediyesi’ne tahsisi iptal edildi. Mecliste AK Parti Grup Sözcüsü İsmail Hakkı Eser, ‘Neden iptal ediliyor? Büyükşehir Belediyesi ile aranızda vizyon farkı mı var?’ diye sordu. Bu soruya yanıt veren Başkan M. Fatih Atay’dan cevap geldi. “SORUNUZU ŞIK BULMUYORUM” Bu soruya yanıt veren Belediye Başkanı M. Fatih Atay, “Bu soruyu bu şekilde ifadenize şık bulmuyorum. 6 ay geçti projelerle ilgili olarak bir kısmı yapıldı, bir kısmını biz beğenmedik, bir kısmı çok güzel oldu fakat maliyetleri çok yüksek oldu. Bununla ilgili olarak yapılan devlet modeli dahil olmak üzere, kendimiz yapmak üzere üç ayrı finans kuruluşuyla bir çalışma götürülüyor. Bu çalışmalarda taraf olarak da bizim olmamızın daha doğru olduğunu düşünüyorum. Üç yıl sonra verilecek olan yerin finanslarıyla ilgili olarak görüşmelerin, geçici olarak kullanma hakkına sahip olan Büyükşehir Belediyesi’nde olmasını çok uygun olmadığını düşündük. O nedenle karşılıklı olarak konuştuk, onların da yardımıyla projenin diğer yardımlarını alarak bir şekilde organize ediyoruz. Bir şey kaçırdığımız yok. Siz sorunuzun cevabını bile dinleme tahammülünüz yok, ayara giriyorsunuz dinleyin, dur bir dakika ya, bitirelim cümlemizi. Yaptığımız tahsisi iptal ediyoruz, kendimizin yapabileceği şartlar oluştu. Neler yapabileceğimizi ve bu konuyu tekrar görüşeceğiz. Yalnız bize değil Efeler halkımızın bilgisine sunacağız, bir şey kaçırdığımız yok” dedi. MECLİS İRADESİNİ ÇALIŞTIRMIYORSUNUZ! Gündem maddelerinin bitmesiyle oturumu kapatan Başkan Atay, AK Parti Grup Sözcüsü İsmail Hakkı Eser’in söz istemesine karşı “toplantı bitmiştir yazılı önerge verirsiniz size yazılı cevabını veririm.” Bu açıklama üzerine Eser, “Sayın Başkan meclisin iradesini çalıştırmıyorsunuz, Aydın’ı konuşacağız, hizmetleri konuşacağız” niye oturumu kapatıyorsunuz diyerek sitemini dile getirdi. Gezgin Değirmenci/Efeler
Efeler Belediyesi Ocak ayı 1. Toplantısını Efeler Belediye’si Meclis Salonu’nda gerçekleştirdi.

AYDIN - 10 maddelik gündem maddesinin görüşüldüğü toplantıda, alınan kararla ilçedeki eski minibüs garajı alanının Büyükşehir Belediyesi’ne tahsisi iptal edildi.

Mecliste AK Parti Grup Sözcüsü İsmail Hakkı Eser, ‘Neden iptal ediliyor? Büyükşehir Belediyesi ile aranızda vizyon farkı mı var?’ diye sordu.

Bu soruya yanıt veren Başkan M. Fatih Atay’dan cevap geldi.

“SORUNUZU ŞIK BULMUYORUM”

Bu soruya yanıt veren Belediye Başkanı M. Fatih Atay, “Bu soruyu bu şekilde ifadenize şık bulmuyorum. 6 ay geçti projelerle ilgili olarak bir kısmı yapıldı, bir kısmını biz beğenmedik, bir kısmı çok güzel oldu fakat maliyetleri çok yüksek oldu. Bununla ilgili olarak yapılan devlet modeli dahil olmak üzere, kendimiz yapmak üzere üç ayrı finans kuruluşuyla bir çalışma götürülüyor. Bu çalışmalarda taraf olarak da bizim olmamızın daha doğru olduğunu düşünüyorum. Üç yıl sonra verilecek olan yerin finanslarıyla ilgili olarak görüşmelerin, geçici olarak kullanma hakkına sahip olan Büyükşehir Belediyesi’nde olmasını çok uygun olmadığını düşündük. O nedenle karşılıklı olarak konuştuk, onların da yardımıyla projenin diğer yardımlarını alarak bir şekilde organize ediyoruz. Bir şey kaçırdığımız yok. Siz sorunuzun cevabını bile dinleme tahammülünüz yok, ayara giriyorsunuz dinleyin, dur bir dakika ya, bitirelim cümlemizi. Yaptığımız tahsisi iptal ediyoruz, kendimizin yapabileceği şartlar oluştu. Neler yapabileceğimizi ve bu konuyu tekrar görüşeceğiz. Yalnız bize değil Efeler halkımızın bilgisine sunacağız, bir şey kaçırdığımız yok” dedi.

MECLİS İRADESİNİ ÇALIŞTIRMIYORSUNUZ!

Gündem maddelerinin bitmesiyle oturumu kapatan Başkan Atay, AK Parti Grup Sözcüsü İsmail Hakkı Eser’in söz istemesine karşı “toplantı bitmiştir yazılı önerge verirsiniz size yazılı cevabını veririm.”

Bu açıklama üzerine Eser, “Sayın Başkan meclisin iradesini çalıştırmıyorsunuz, Aydın’ı konuşacağız, hizmetleri konuşacağız” niye oturumu kapatıyorsunuz diyerek sitemini dile getirdi.

Gezgin Değirmenci/Efeler

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.