Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

'Atatürk' sergisi açıldı

SANAT 07.11.2017 - 14:16, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 2986+ kez okundu.
 

'Atatürk' sergisi açıldı

Kuşadası Belediyesi İbramaki Sanat Galerisi, ressam Nuri Özkan'ın Atatürk resimlerinden oluşan sergisine ev sahipliği yapmaya başladı.

AYDIN- Özkan'ın Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün fotoğraflarından esinlenerek yaptığı tabloların yer aldığı sergi açılışına, Kuşadası Belediye Başkan Yardımcısı Ayşe Şerifoğlu ve çok sayıda sanatsever katıldı. Sergi açılışında konuşan Özkan, Mustafa Kemal Atatürk’ün resimlerini çizmekten büyük bir mutluluk ve onur duyduğunu belirterek kendisine verdiği destekten dolayı Kuşadası Belediyesi’ne teşekkür etti. Özkan'ın Atatürk resimlerinden oluşan yağlı boya sergisi, 12 Kasım tarihine kadar İbramaki Sanat Galerisi'nde görülebilecek.
Kuşadası Belediyesi İbramaki Sanat Galerisi, ressam Nuri Özkan'ın Atatürk resimlerinden oluşan sergisine ev sahipliği yapmaya başladı.

AYDIN- Özkan'ın Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün fotoğraflarından esinlenerek yaptığı tabloların yer aldığı sergi açılışına, Kuşadası Belediye Başkan Yardımcısı Ayşe Şerifoğlu ve çok sayıda sanatsever katıldı. Sergi açılışında konuşan Özkan, Mustafa Kemal Atatürk’ün resimlerini çizmekten büyük bir mutluluk ve onur duyduğunu belirterek kendisine verdiği destekten dolayı Kuşadası Belediyesi’ne teşekkür etti.

Özkan'ın Atatürk resimlerinden oluşan yağlı boya sergisi, 12 Kasım tarihine kadar İbramaki Sanat Galerisi'nde görülebilecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.