Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Atatürk kır koşusu yapıldı

SPOR 05.01.2015 - 11:56, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:48 4477+ kez okundu.
 

Atatürk kır koşusu yapıldı

Aydın’ın Koçarlı ilçesinde yapılan Atatürk Kır Koşusu’nda dereceye giren öğrenciler ödüllendirildi.

Aydın’ın Koçarlı ilçesinde yapılan Atatürk Kır Koşusu’nda dereceye giren öğrenciler ödüllendirildi. Koçarlı’da Atatürk Kır Koşusu yapıldı. Yarışmalara Koçarlı halkının ve öğrencilerin ilgisi büyük oldu. Koçarlı Kaymakamı Mehmet Sülün ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Ömer Dirik’in desteğiyle Şube Müdürü Osman Arıkoğlu başkanlığında oluşturulan Koçarlı Düşünce Eylem ve Koordinasyon Ekibi (DEKE), eğitim öğretim yararına ve Koçarlı adına bir güzel çalışma daha gerçekleştirdi.Kır koşusunda tüm okullardan kız ve erkek öğrenciler küçükler, yıldızlar ve gençler kategorilerinde yarıştılar. Heyecan, çekişme, coşku ve sevincin hakim olduğu koşular, Koçarlı Mustafa Keziban Küçükoğlu Çok Programlı Lisesi Beden Eğitimi Öğretmeni Tolga Çizmeci koordinatörlüğünde oldu. Koçarlı-Çakırbeyli güzergahında yapılan koşularda Koçarlı Aile Sağlığı Merkezi’nce sağlık ve İlçe Jandarma Komutanlığı ile İlçe Emniyet Amirliği tarafından da güvenlik önlemleri alındı.Tam bir şölen havasında geçenHalilbeyli Mahallesi yol ayrımından itibaren değişik başlangıçlarla yapılan koşular Cumhuriyet Meydanı’nda bitti. Güzergah boyunca Koçarlılıların izlediği yarışmalarda dereceye girenler ödüllendirildi. Yarışmada Dereceye Giren Öğrenciler:Genç Erkekler 3000 m1. Doğukan Kaya (Koçarlı ÇPL)2. Kenan Karaca (Koçarlı ÇPL)3. Ulaş Yıldız (Koçarlı AL)Genç Kızlar 2000 m1. Sinem Kaya (Koçarlı AL)2. Saliha Kaya (Koçarlı ÇPL)3. Ayşe Aktaş (Koçarlı ÇPL)Yıldız Erkekler 2000 m1. Yakup Danacı (Esentepe OO)2. Ferdi Kayhan (Mersinbeleni OO)3. Halit Eroğlu (Adnan Menderes OO)Yıldız Kızlar 1500 m1. Rojda Yıldız (Cumhuriyet OO)2. Rabia Aktaş (Adnan Menderes OO)3. Hedef Sevinç (Çakırbeyli OO)Küçük Erkekler 1200 m1. Onur Kahraman(Çakırbeyli OO)2. Muhsin Akıllı(Çakırbeyli OO)3. Alper Çiftçi (Bıyıklı OO)Küçük Kızlar 1000 m1. Leyla Atalay(Çakırbeyli OO)2. Nazar Çıntar(Çakırbeyli OO)3. Elvan Önder(Bıyıklı OO)
Aydın’ın Koçarlı ilçesinde yapılan Atatürk Kır Koşusu’nda dereceye giren öğrenciler ödüllendirildi.

Aydın’ın Koçarlı ilçesinde yapılan Atatürk Kır Koşusu’nda dereceye giren öğrenciler ödüllendirildi.

Koçarlı’da Atatürk Kır Koşusu yapıldı. Yarışmalara Koçarlı halkının ve öğrencilerin ilgisi büyük oldu. Koçarlı Kaymakamı Mehmet Sülün ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Ömer Dirik’in desteğiyle Şube Müdürü Osman Arıkoğlu başkanlığında oluşturulan Koçarlı Düşünce Eylem ve Koordinasyon Ekibi (DEKE), eğitim öğretim yararına ve Koçarlı adına bir güzel çalışma daha gerçekleştirdi.Kır koşusunda tüm okullardan kız ve erkek öğrenciler küçükler, yıldızlar ve gençler kategorilerinde yarıştılar. Heyecan, çekişme, coşku ve sevincin hakim olduğu koşular, Koçarlı Mustafa Keziban Küçükoğlu Çok Programlı Lisesi Beden Eğitimi Öğretmeni Tolga Çizmeci koordinatörlüğünde oldu. Koçarlı-Çakırbeyli güzergahında yapılan koşularda Koçarlı Aile Sağlığı Merkezi’nce sağlık ve İlçe Jandarma Komutanlığı ile İlçe Emniyet Amirliği tarafından da güvenlik önlemleri alındı.Tam bir şölen havasında geçenHalilbeyli Mahallesi yol ayrımından itibaren değişik başlangıçlarla yapılan koşular Cumhuriyet Meydanı’nda bitti. Güzergah boyunca Koçarlılıların izlediği yarışmalarda dereceye girenler ödüllendirildi.

Yarışmada Dereceye Giren Öğrenciler:Genç Erkekler 3000 m1. Doğukan Kaya (Koçarlı ÇPL)2. Kenan Karaca (Koçarlı ÇPL)3. Ulaş Yıldız (Koçarlı AL)Genç Kızlar 2000 m1. Sinem Kaya (Koçarlı AL)2. Saliha Kaya (Koçarlı ÇPL)3. Ayşe Aktaş (Koçarlı ÇPL)Yıldız Erkekler 2000 m1. Yakup Danacı (Esentepe OO)2. Ferdi Kayhan (Mersinbeleni OO)3. Halit Eroğlu (Adnan Menderes OO)Yıldız Kızlar 1500 m1. Rojda Yıldız (Cumhuriyet OO)2. Rabia Aktaş (Adnan Menderes OO)3. Hedef Sevinç (Çakırbeyli OO)Küçük Erkekler 1200 m1. Onur Kahraman(Çakırbeyli OO)2. Muhsin Akıllı(Çakırbeyli OO)3. Alper Çiftçi (Bıyıklı OO)Küçük Kızlar 1000 m1. Leyla Atalay(Çakırbeyli OO)2. Nazar Çıntar(Çakırbeyli OO)3. Elvan Önder(Bıyıklı OO)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.