Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Atatürk Kent Meydanı’ndayız

EKONOMİ 07.08.2016 - 13:35, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 3050+ kez okundu.
 

Atatürk Kent Meydanı’ndayız

Aydınlılar, bugün demokrasisine ve şehitlerine daha sıkı sarılıyor. Atatürk Kent Meydanı’nı dolduruyor.

AYDIN-Aydınlılar, bugün demokrasisine ve şehitlerine daha sıkı sarılıyor. Atatürk Kent Meydanı’nı dolduruyor. Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Aydın Valisi Ömer Faruk Koçak, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, siyasi partilerin İl ve ilçe başkanları, belediye başkanları, belediye meclisi üyeleri bugün halkla el ele olacak. Türkiye genelinde, 81 ilde düzenlenen Demokrasi ve Şehitler Mitingi için saat 16.00’dan itibaren alanı dolduruyoruz. Darbelere ve darbecilere karşı gerçekleşecek bu eylemin daha gür bir sese dönüşmesi için Aydınlılar çoluk çocuk tüm aile fertleriyle alanda buluşacak. Ulaşım ihtiyacı olanlar için Aydın Büyükşehir Belediyesi’nin sarı civcivleri ile birlikte ilce belediyelerinin araçları ücretsiz olarak gece saat 24'e kadar taşıyacak. “Zafer demokrasinin, meydanlar milletindir” diyen herkes, kardeşlik türküleri söyleyerek, teröre ve terör örgütlerine meydan okuyacak bugün.  Hiçbir siyasi partinin öne çıkmayacağı, eline Türk Bayrağı’nı alan herkesin gönül rahatlığıyla katılacağı mitinge saatler kala Atatürk kent Meydanı’nda toplanmalar başladı. Haydı Aydınlı, bayrağını al, sen de gel!
Aydınlılar, bugün demokrasisine ve şehitlerine daha sıkı sarılıyor. Atatürk Kent Meydanı’nı dolduruyor.

AYDIN-Aydınlılar, bugün demokrasisine ve şehitlerine daha sıkı sarılıyor. Atatürk Kent Meydanı’nı dolduruyor. Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Aydın Valisi Ömer Faruk Koçak, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, siyasi partilerin İl ve ilçe başkanları, belediye başkanları, belediye meclisi üyeleri bugün halkla el ele olacak.

Türkiye genelinde, 81 ilde düzenlenen Demokrasi ve Şehitler Mitingi için saat 16.00’dan itibaren alanı dolduruyoruz. Darbelere ve darbecilere karşı gerçekleşecek bu eylemin daha gür bir sese dönüşmesi için Aydınlılar çoluk çocuk tüm aile fertleriyle alanda buluşacak. Ulaşım ihtiyacı olanlar için Aydın Büyükşehir Belediyesi’nin sarı civcivleri ile birlikte ilce belediyelerinin araçları ücretsiz olarak gece saat 24'e kadar taşıyacak.

“Zafer demokrasinin, meydanlar milletindir” diyen herkes, kardeşlik türküleri söyleyerek, teröre ve terör örgütlerine meydan okuyacak bugün.  Hiçbir siyasi partinin öne çıkmayacağı, eline Türk Bayrağı’nı alan herkesin gönül rahatlığıyla katılacağı mitinge saatler kala Atatürk kent Meydanı’nda toplanmalar başladı. Haydı Aydınlı, bayrağını al, sen de gel!

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.