Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Atatürk Kent Meydanı'nda milli coşku yaşandı

GENEL 15.10.2019 - 10:49, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 2706+ kez okundu.
 

Atatürk Kent Meydanı'nda milli coşku yaşandı

Aydın’da milli maç heyecanı kent meydanında yaşandı

AYDIN  - Aydın’da vatandaşlar Fransa-Türkiye karşılaşmasını Aydın Büyükşehir Belediyesi’nin Atatürk Kent Meydanı’na kurduğu dev ekrandan izlerken, beraberlik sonrası büyük sevinç yaşadı. Fransa’ya lider gidip, lider olarak dönen Türkiye’nin başarısı Aydın’da büyük sevinç yarattı. A Milli Futbol Takımı 2020 Avrupa Şampiyonası Elemeleri H Grubu maçında deplasmanda Fransa ile karşılaştı. Mücadeleyi dev ekrandan izleyen vatandaşlar, Fransa’nın bulduğu golle büyük üzüntü yaşarken, 81’inci dakikada Kaan Ayhan’ın golü ile Türkiye beraberliği yakalayınca üzüntü yerini, sevince bıraktı. Maçın son anlarında büyük heyecan yaşayan vatandaşlar, maçın bitiş düdüğü ile Türkiye’nin liderliğini doyasıya kutladı. Atatürk Kent Meydanı’na kurulan dev ekrandan maçı takip eden taraftarlar, Türkiye tezahüratları ve meşaleler ile sevinç gösterisinde bulundu. Aydın Atatürk Kent Meydanı’nda kurulan dev ekrandan maçı izleyen vatandaşlar, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’na teşekkür etti.    
Aydın’da milli maç heyecanı kent meydanında yaşandı

AYDIN  - Aydın’da vatandaşlar Fransa-Türkiye karşılaşmasını Aydın Büyükşehir Belediyesi’nin Atatürk Kent Meydanı’na kurduğu dev ekrandan izlerken, beraberlik sonrası büyük sevinç yaşadı. Fransa’ya lider gidip, lider olarak dönen Türkiye’nin başarısı Aydın’da büyük sevinç yarattı.

A Milli Futbol Takımı 2020 Avrupa Şampiyonası Elemeleri H Grubu maçında deplasmanda Fransa ile karşılaştı. Mücadeleyi dev ekrandan izleyen vatandaşlar, Fransa’nın bulduğu golle büyük üzüntü yaşarken, 81’inci dakikada Kaan Ayhan’ın golü ile Türkiye beraberliği yakalayınca üzüntü yerini, sevince bıraktı.

Maçın son anlarında büyük heyecan yaşayan vatandaşlar, maçın bitiş düdüğü ile Türkiye’nin liderliğini doyasıya kutladı.

Atatürk Kent Meydanı’na kurulan dev ekrandan maçı takip eden taraftarlar, Türkiye tezahüratları ve meşaleler ile sevinç gösterisinde bulundu.

Aydın Atatürk Kent Meydanı’nda kurulan dev ekrandan maçı izleyen vatandaşlar, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’na teşekkür etti.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.