Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Ataş ve Oğuzer ailelerinin mutlu günü

DÜNYA 03.08.2016 - 11:25, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 3349+ kez okundu.
 

Ataş ve Oğuzer ailelerinin mutlu günü

Sağlık-Sen Asistanı Ayşe Ataş, hayatını Mehmet Oğuzer ile birleştirdi

AYDIN- Sağlık-Sen Aydın Şubesi asistanı Ayşe Ataş ve maden mühendisi Mehmet Oğuzer düzenlenen görkemli bir düğün töreniyle hayatlarını birleştirdi. İsmail ve Hacer Ataş çiftinin kızı Ayşe Ataş ile Hüsamettin ve Gülser Oğuzer çiftinin oğulları Mehmet Oğuzer mutlu bir yaşam için hayatlarını birleştirdi. Sağlık-Sen Aydın Şubesi ve Diyanet-Sen Aydın Şubesi Asistanı Ayşe Ataş ile Kuşadası’nda faaliyet gösteren Usta OSGM’de görevli Maden Mühendisi ve İş Güvenliği Uzmanı Mehmet Oğuzer’in Efeler ilçesi ESKO Düğün Salonu’nda gerçekleşen düğünlerine Sağlık-Sen Aydın Şubesi Yönetim Kurulu, Diyanet-Sen Aydın Şube Başkanı Ahmet Emirdağ, Sağlık-Sen ve Diyanet-Sen üyeleri ile Ataş ve Oğuzer ailelerinin yakınlarıyla dostları katıldı. Mehmet Oğuzer ve Ayşe Ataş çiftinin Efeler Belediyesi evlendirme memuru tarafından kıyılan nikahında çiftin altı yakını ve akrabaları şahitlik yaptı. Birlikte mutlu bir hayata evet diyen genç çift, daha sonra düğün pastasını da birlikte kesti. Gecenin ilerleyen saatlerine kadar devam eden ve renkli görüntülere sahne olan düğüne katılan davetliler, Mehmet ve Ayşe çiftinin mutluluklarına ortak oldu.
Sağlık-Sen Asistanı Ayşe Ataş, hayatını Mehmet Oğuzer ile birleştirdi

AYDIN- Sağlık-Sen Aydın Şubesi asistanı Ayşe Ataş ve maden mühendisi Mehmet Oğuzer düzenlenen görkemli bir düğün töreniyle hayatlarını birleştirdi.

İsmail ve Hacer Ataş çiftinin kızı Ayşe Ataş ile Hüsamettin ve Gülser Oğuzer çiftinin oğulları Mehmet Oğuzer mutlu bir yaşam için hayatlarını birleştirdi. Sağlık-Sen Aydın Şubesi ve Diyanet-Sen Aydın Şubesi Asistanı Ayşe Ataş ile Kuşadası’nda faaliyet gösteren Usta OSGM’de görevli Maden Mühendisi ve İş Güvenliği Uzmanı Mehmet Oğuzer’in Efeler ilçesi ESKO Düğün Salonu’nda gerçekleşen düğünlerine Sağlık-Sen Aydın Şubesi Yönetim Kurulu, Diyanet-Sen Aydın Şube Başkanı Ahmet Emirdağ, Sağlık-Sen ve Diyanet-Sen üyeleri ile Ataş ve Oğuzer ailelerinin yakınlarıyla dostları katıldı.

Mehmet Oğuzer ve Ayşe Ataş çiftinin Efeler Belediyesi evlendirme memuru tarafından kıyılan nikahında çiftin altı yakını ve akrabaları şahitlik yaptı. Birlikte mutlu bir hayata evet diyen genç çift, daha sonra düğün pastasını da birlikte kesti. Gecenin ilerleyen saatlerine kadar devam eden ve renkli görüntülere sahne olan düğüne katılan davetliler, Mehmet ve Ayşe çiftinin mutluluklarına ortak oldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.