Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Atama yapmayı düşünmüyor!

SİYASET 24.06.2015 - 17:58, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 3883+ kez okundu.
 

Atama yapmayı düşünmüyor!

Didim Belediye Başkanı Ahmet Deniz Atabay, geçtiğimiz günlerde istifa eden yardımcısı Ercan Atasoy'dan boşalan Belediye Başkan Yardımcılığı görevine kısa zaman içerisinde bir atama yapmayı düşünmediğini açıkladı.

Didim Belediye Başkanı Ahmet Deniz Atabay, geçtiğimiz günlerde istifa eden yardımcısı Ercan Atasoy'dan boşalan Belediye Başkan Yardımcılığı görevine kısa zaman içerisinde bir atama yapmayı düşünmediğini açıkladı. CHP’li Didim Belediye Meclis Üyesi Ercan Atasoy’un Başkan yardımcılığı görevinden istifa etmesinin ardından Didim kamuoyunda “Yeni Belediye Başkan yardımcısı kim olacak” sorusuna en net ağızdan cevap geldi. Başkan Atabay, şu anda atama yapılmayacağını üstü kapalı olarak dile getirerek; “Şu anda Belediyemizde yönetim olarak, Belediye Meclis üyelerimiz ve personelimiz ile uyum içinde bir çalışma yürütüyoruz. Tüm Enerjimizi ve vaktimizi ilçemize yapacağımız hizmet ve yatırımlara yoğunlaştırdık. Biz ekip olarak bir yola çıktık o da Didim'i dünyanın önemli ve marka bir turizm merkezi haline getirmektir. Bu hedefimize ilerlerken elbette çeşitli zorluklar yaşayabiliriz ama bu zorluklar bize yaşamanın ayrıcalık olduğu Didim’imize hizmet etme noktasındaki şevkimizi, heyecanımızı, gayretimizi, enerjimizi azaltmaz. İlçemiz için hedefimiz belli. Tek yapmamız gereken daha çok çalışmak, daha çok çalışmak. Elbette bulunduğumuz bu makamlarda siyasi noktada da görev ve yükümlülüklerimizin de bilincindeyiz. Arkadaşımızın ayrılması ile boşalan Başkan Yardımcılığı kadrosuna şu anda sorumluluk yüklenen mevcut arkadaşlarımızın gösterdikleri özverili çalışmaları, yoğun tempoları ve üstün performanslarını göz önünde bulundurarak en azından şu anda bulunduğumuz noktada çok ihtiyaç olmadığı kanaati ile atama yapma gereği duymuyorum. İleride ne olur bilemem, adı bu görev için geçen ve geçmeyen tüm arkadaşlarım hepsi birbirinden değerli ve bu görevi fazlasıyla layıkı ile yapacaklar isimler. Hepimizin tek gayesi Didim’e ve Didimlilere layık oldukları en güzel ve en iyi hizmeti sunabilmektir. Söz verdik; bizim dönemimizde Didim çok daha yaşanabilir ve yaşayanların çok daha mutlu olduğu dünyanın gözde bir şehri haline gelecek” dedi.
Didim Belediye Başkanı Ahmet Deniz Atabay, geçtiğimiz günlerde istifa eden yardımcısı Ercan Atasoy'dan boşalan Belediye Başkan Yardımcılığı görevine kısa zaman içerisinde bir atama yapmayı düşünmediğini açıkladı.

Didim Belediye Başkanı Ahmet Deniz Atabay, geçtiğimiz günlerde istifa eden yardımcısı Ercan Atasoy'dan boşalan Belediye Başkan Yardımcılığı görevine kısa zaman içerisinde bir atama yapmayı düşünmediğini açıkladı.

CHP’li Didim Belediye Meclis Üyesi Ercan Atasoy’un Başkan yardımcılığı görevinden istifa etmesinin ardından Didim kamuoyunda “Yeni Belediye Başkan yardımcısı kim olacak” sorusuna en net ağızdan cevap geldi. Başkan Atabay, şu anda atama yapılmayacağını üstü kapalı olarak dile getirerek; “Şu anda Belediyemizde yönetim olarak, Belediye Meclis üyelerimiz ve personelimiz ile uyum içinde bir çalışma yürütüyoruz. Tüm Enerjimizi ve vaktimizi ilçemize yapacağımız hizmet ve yatırımlara yoğunlaştırdık. Biz ekip olarak bir yola çıktık o da Didim'i dünyanın önemli ve marka bir turizm merkezi haline getirmektir. Bu hedefimize ilerlerken elbette çeşitli zorluklar yaşayabiliriz ama bu zorluklar bize yaşamanın ayrıcalık olduğu Didim’imize hizmet etme noktasındaki şevkimizi, heyecanımızı, gayretimizi, enerjimizi azaltmaz. İlçemiz için hedefimiz belli. Tek yapmamız gereken daha çok çalışmak, daha çok çalışmak. Elbette bulunduğumuz bu makamlarda siyasi noktada da görev ve yükümlülüklerimizin de bilincindeyiz. Arkadaşımızın ayrılması ile boşalan Başkan Yardımcılığı kadrosuna şu anda sorumluluk yüklenen mevcut arkadaşlarımızın gösterdikleri özverili çalışmaları, yoğun tempoları ve üstün performanslarını göz önünde bulundurarak en azından şu anda bulunduğumuz noktada çok ihtiyaç olmadığı kanaati ile atama yapma gereği duymuyorum. İleride ne olur bilemem, adı bu görev için geçen ve geçmeyen tüm arkadaşlarım hepsi birbirinden değerli ve bu görevi fazlasıyla layıkı ile yapacaklar isimler. Hepimizin tek gayesi Didim’e ve Didimlilere layık oldukları en güzel ve en iyi hizmeti sunabilmektir. Söz verdik; bizim dönemimizde Didim çok daha yaşanabilir ve yaşayanların çok daha mutlu olduğu dünyanın gözde bir şehri haline gelecek” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.