Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Ataeymir’de 2000 kişi toplandı

EKONOMİ (AA) - Anadolu Ajansı | 11.04.2015 - 20:28, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 4508+ kez okundu.
 

Ataeymir’de 2000 kişi toplandı

Aydın’ın Karacasu İlçesinde hizmet evren, “Ataeymir Hayırlı İşler Yapma Derneği” 2000 kişiyi buluşturdu.

Karacasu İlçesinin Ataeymir Mahallesinde yarım asra yakın yıldır süre gelen gelenekselleşmiş mahalle sakinlerinin katkılarıyla gerçekleşen hayır bu yıl da devam etti. Ataeymir Hayırlı İşler Yapma Derneği adı altında tüm vatandaşların toplanarak paylaşmanın, kardeşliğin ve misafirperverliğin vurgulandığı geleneksel hayır 2000 kişiye yakın vatandaşı bir araya getirdi. Okunan Mevlit-i Şerif ile “Birlik Beraberlik ve Bolluk Duasına” katılan vatandaşlar hayırda buluşmanın mutluluğunu yaşadı. Düzenlenen hayır etkinliğine katılan Karacasu Belediye Başkanı Mustafa Büyükyapıcı yemek sonrası yaptığı konuşmasında, “Bu organizasyonun oluşmasında emeği geçen meclis üyemiz İbrahim Kayahan’a, Mahalle Muhtarımız Gültekin Uysal’a, Hayırlı İşler Yaptırma Derneği Başkanı Mehmet Özmen ve yönetimine, hayırsever vatandaşımız Mustafa Çelebi’ye, Ataeymir Okul Aile Birliği Başkanı Ali Özdemir’e ve maddi, manevi desteklerini esirgemeyen tüm Ataeymir Mahallesi halkına şükranlarımı sunuyorum. Bizler de Karacasu Belediyesi olarak bu tür etkinliklerin yanında olduk ve bundan sonra da olmaya devam edeceğiz. Bu etkinliğimiz ta ki atalarımızdan ve ecdadımızdan bize miras kaldı. Burada en önemli olan ilçe ve yöre halkımızla birlikte beraber yemek yiyoruz, geçmişimizi yâd ediyoruz. Yaşam devam ettiği sürece bu güzel geleneğimizi nesiller boyu devam ettireceğiz” dedi.
Aydın’ın Karacasu İlçesinde hizmet evren, “Ataeymir Hayırlı İşler Yapma Derneği” 2000 kişiyi buluşturdu.

Karacasu İlçesinin Ataeymir Mahallesinde yarım asra yakın yıldır süre gelen gelenekselleşmiş mahalle sakinlerinin katkılarıyla gerçekleşen hayır bu yıl da devam etti.

Ataeymir Hayırlı İşler Yapma Derneği adı altında tüm vatandaşların toplanarak paylaşmanın, kardeşliğin ve misafirperverliğin vurgulandığı geleneksel hayır 2000 kişiye yakın vatandaşı bir araya getirdi. Okunan Mevlit-i Şerif ile “Birlik Beraberlik ve Bolluk Duasına” katılan vatandaşlar hayırda buluşmanın mutluluğunu yaşadı.

Düzenlenen hayır etkinliğine katılan Karacasu Belediye Başkanı Mustafa Büyükyapıcı yemek sonrası yaptığı konuşmasında, “Bu organizasyonun oluşmasında emeği geçen meclis üyemiz İbrahim Kayahan’a, Mahalle Muhtarımız Gültekin Uysal’a, Hayırlı İşler Yaptırma Derneği Başkanı Mehmet Özmen ve yönetimine, hayırsever vatandaşımız Mustafa Çelebi’ye, Ataeymir Okul Aile Birliği Başkanı Ali Özdemir’e ve maddi, manevi desteklerini esirgemeyen tüm Ataeymir Mahallesi halkına şükranlarımı sunuyorum. Bizler de Karacasu Belediyesi olarak bu tür etkinliklerin yanında olduk ve bundan sonra da olmaya devam edeceğiz. Bu etkinliğimiz ta ki atalarımızdan ve ecdadımızdan bize miras kaldı. Burada en önemli olan ilçe ve yöre halkımızla birlikte beraber yemek yiyoruz, geçmişimizi yâd ediyoruz. Yaşam devam ettiği sürece bu güzel geleneğimizi nesiller boyu devam ettireceğiz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.