Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Atabay'dan Büyükşehir'e teşekkür

GÜNCEL 06.12.2017 - 16:29, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 2491+ kez okundu.
 

Atabay'dan Büyükşehir'e teşekkür

Aydın Büyükşehir Belediyesi ASKİ Genel Müdürlüğü tarafından Akbük Mahallesi'nin kanalizasyon ihalesini alan firmaya yer teslimi yapıldı.

AYDIN- Başkan Atabay'dan Aydın Büyükşehire teşekkür. Didim Akbük Mahallesinde kanalizasyon için yer teslimi yapıldı Akbük’te, Didim Belediye Başkanı Deniz Atabay ve ASKİ Genel Müdürü Erdoğan Öztürk’ün de katıldığı bir toplantıda yüklenici firmaya yer teslimi yapıldı. İlk etapta 18 kilometrelik kanalizasyonu yapılan Akbük’te 82 kilometre kanalizasyon çalışması gerçekleştirilecek. 23 milyon TL’ye mal olacak olan kanalizasyon çalışması için değerlendirme yapan Didim Belediye Başkanı A. Deniz Atabay, “Yıllardır süren bu sorunun çözümü için Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nun iradesi ve takibi, sorunun çözümüne katkı sunmuştur. Bu süreçte artık Akbük’ün kanalizasyon sorunu kalmayacak. Çalışmalar kısa sürede başlayacak. Bu konuda atılan adımlardan dolayı Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nu teşekkür ediyorum” dedi. Kanalizasyon projesinin ikinci etabı, 82 kilometrelik kanalizasyon hattı ile terfi merkezi yapımını içerirken, hat Didim Atıksu Arıtma Tesisi'ne bağlanacak. Kanalizasyon çalışması kapsamında Fevzi Paşa Mahallesi'nde de kanalizasyon çalışması da yapılacak.
Aydın Büyükşehir Belediyesi ASKİ Genel Müdürlüğü tarafından Akbük Mahallesi'nin kanalizasyon ihalesini alan firmaya yer teslimi yapıldı.

AYDIN- Başkan Atabay'dan Aydın Büyükşehire teşekkür. Didim Akbük Mahallesinde kanalizasyon için yer teslimi yapıldı

Akbük’te, Didim Belediye Başkanı Deniz Atabay ve ASKİ Genel Müdürü Erdoğan Öztürk’ün de katıldığı bir toplantıda yüklenici firmaya yer teslimi yapıldı. İlk etapta 18 kilometrelik kanalizasyonu yapılan Akbük’te 82 kilometre kanalizasyon çalışması gerçekleştirilecek. 23 milyon TL’ye mal olacak olan kanalizasyon çalışması için değerlendirme yapan Didim Belediye Başkanı A. Deniz Atabay, “Yıllardır süren bu sorunun çözümü için Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nun iradesi ve takibi, sorunun çözümüne katkı sunmuştur. Bu süreçte artık Akbük’ün kanalizasyon sorunu kalmayacak. Çalışmalar kısa sürede başlayacak. Bu konuda atılan adımlardan dolayı Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nu teşekkür ediyorum” dedi.

Kanalizasyon projesinin ikinci etabı, 82 kilometrelik kanalizasyon hattı ile terfi merkezi yapımını içerirken, hat Didim Atıksu Arıtma Tesisi'ne bağlanacak. Kanalizasyon çalışması kapsamında Fevzi Paşa Mahallesi'nde de kanalizasyon çalışması da yapılacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.