Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Atabay, üreticiyle tüccarı buluşturdu

SİYASET 12.11.2017 - 15:21, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 2291+ kez okundu.
 

Atabay, üreticiyle tüccarı buluşturdu

Didim Belediyesi tarafından Akyeniköy Mahallesi’nde üreticileri ile tüccarların alış veriş yaptığı pazar alanının resmi olarak hizmete açıldığı bildirildi.

AYDIN- Edinilen bilgiye göre, Didim’de zeytincilik sektörüne katkı sağlamak ve üreticilerin ürünlerini uygun fiyata firmalara pazarlanması amacıyla Didim Belediyesi’nce Akyeniköy Mahallesi’ne kurulan zeytin alım alanı açıldı. Didim Belediye Başkanı A. Deniz Atabay, Belediye Başkan yardımcısı Salih Bankoğlu, CHP İlçe Başkanı Gökmen Karataş, CHP’li Meclis Üyeleri, Akyeniköy Muhtarı Ahmet Yarımkaya ile halkın katılımıyla pazar yerinin resmi açılışı yapıldı. Zeytin alanında Akyeniköy Tarımsal Kalkınma Kooperatifi’nin yanı sıra 4 ayrı özel firmanın da alım yaptığı görülürken, geniş bir alanda kurulan zeytin alım merkezinde üreticileri ürünleri istedikleri firmaya sattıkları görüldü. Akyeniköy Muhtarı Ahmet Yarımkaya, mahallelerine bu tür bir hizmetin gelmesinden duydukları memnuniyeti dile getirip, Başkan Atabay’a teşekkür etti. Didim Belediye Başkanı A. Deniz Atabay ise, “Bu fikir üreticilerden çıktı, biz de yaptık. Çevre için önemli olacak bir işe, hem üretici hem de tüccar açısından güzel oldu. Fiyatlarda şu ana daha iyi durumda, bunu da geliştireceğiz. Toprak reformundaki araziler de meyve vermeye başladı. Ciddi bir tonaj çıkacak burada. Didim gelecek yıllarda diğer mahallelerin de katkısıyla zeytincilik ve tarımsal kalkınma konusunda önemli bir merkez olacak” dedi. Akyeniköylü üreticiler de yapılan hizmetten duydukları memnuniyeti dile getirip, katkı sunan Didim Belediyesi’ne teşekkür ettiler. Başkan Atabay ve beraberindekiler, zeytin alımı yapan firmalar ile üreticileri ziyaret ederek durumlarını sordular. Açılışta Didim Belediyesi’nce halka ve üreticilere kavurma pilav ve ayran ikram edildi.
Didim Belediyesi tarafından Akyeniköy Mahallesi’nde üreticileri ile tüccarların alış veriş yaptığı pazar alanının resmi olarak hizmete açıldığı bildirildi.

AYDIN- Edinilen bilgiye göre, Didim’de zeytincilik sektörüne katkı sağlamak ve üreticilerin ürünlerini uygun fiyata firmalara pazarlanması amacıyla Didim Belediyesi’nce Akyeniköy Mahallesi’ne kurulan zeytin alım alanı açıldı. Didim Belediye Başkanı A. Deniz Atabay, Belediye Başkan yardımcısı Salih Bankoğlu, CHP İlçe Başkanı Gökmen Karataş, CHP’li Meclis Üyeleri, Akyeniköy Muhtarı Ahmet Yarımkaya ile halkın katılımıyla pazar yerinin resmi açılışı yapıldı.

Zeytin alanında Akyeniköy Tarımsal Kalkınma Kooperatifi’nin yanı sıra 4 ayrı özel firmanın da alım yaptığı görülürken, geniş bir alanda kurulan zeytin alım merkezinde üreticileri ürünleri istedikleri firmaya sattıkları görüldü.

Akyeniköy Muhtarı Ahmet Yarımkaya, mahallelerine bu tür bir hizmetin gelmesinden duydukları memnuniyeti dile getirip, Başkan Atabay’a teşekkür etti.

Didim Belediye Başkanı A. Deniz Atabay ise, “Bu fikir üreticilerden çıktı, biz de yaptık. Çevre için önemli olacak bir işe, hem üretici hem de tüccar açısından güzel oldu. Fiyatlarda şu ana daha iyi durumda, bunu da geliştireceğiz. Toprak reformundaki araziler de meyve vermeye başladı. Ciddi bir tonaj çıkacak burada. Didim gelecek yıllarda diğer mahallelerin de katkısıyla zeytincilik ve tarımsal kalkınma konusunda önemli bir merkez olacak” dedi.

Akyeniköylü üreticiler de yapılan hizmetten duydukları memnuniyeti dile getirip, katkı sunan Didim Belediyesi’ne teşekkür ettiler. Başkan Atabay ve beraberindekiler, zeytin alımı yapan firmalar ile üreticileri ziyaret ederek durumlarını sordular. Açılışta Didim Belediyesi’nce halka ve üreticilere kavurma pilav ve ayran ikram edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.