Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Atabay, iddiaları cevapladı

GÜNCEL 17.12.2016 - 19:19, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 2569+ kez okundu.
 

Atabay, iddiaları cevapladı

Didim Belediye Başkanı Atabay iddialarla ilgili, “Amaçları gayri yasal inşaatlarına ruhsat almak” dedi.

AYDIN– Didim Belediye Başkanı Deniz Atabay, son günlerde gündemi meşgul eden CHP Genel başkanı Kemal Kılçdaroğlu’nun kardeşi Celal Kılçdaroğlu’nun Didim Belediyesi’ne yönelik eylem ve açıklamaları ile ilgili kamuoyunu bilgilendirdi. Olayın, masum bir protesto ve eylem değil, bir inşaat firmasının Didim’deki haksız kazanç ve rantına engel olunmasından kaynaklandığını ifade eden Didim Belediye Başkanı Deniz Atabay, “Amaçları gayri yasal inşaatlarına ruhsat almak. Bu konuda yaklaşık 2 yıl önce Celal Kılıçdaroğlu Başkanlık makamına geldi. Konuyla ilgili kayıtları Cumhuriyet Savcılığı’na ilettik” diye konuştu. Aydın Gazeteciler Cemiyeti tarafından düzenlenen ‘Gazeteciler Soruyor’ programına katılan Didim Belediye Başkanı Deniz Atabay, 2,5 yıllık çalışmaların değerlendirip CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun kardeşi Celal Kılıçdaroğlu’nun eylemi ile ilgili soruları da cevapladı. Başkan Atabay, Celal Kılçdaroğlu’nun bir inşaat firmasının da desteği ile gerçekleştirdiği eylemlerin temelinde rant elde etme çabası olduğunu ileri sürerek, “Attığı iftiralar CHP’nin üzerine yapışacak değildir. Ama dolaylı olarak da Didim’i tanıtmış oldu” diye konuştu.
Didim Belediye Başkanı Atabay iddialarla ilgili, “Amaçları gayri yasal inşaatlarına ruhsat almak” dedi.

AYDIN– Didim Belediye Başkanı Deniz Atabay, son günlerde gündemi meşgul eden CHP Genel başkanı Kemal Kılçdaroğlu’nun kardeşi Celal Kılçdaroğlu’nun Didim Belediyesi’ne yönelik eylem ve açıklamaları ile ilgili kamuoyunu bilgilendirdi.

Olayın, masum bir protesto ve eylem değil, bir inşaat firmasının Didim’deki haksız kazanç ve rantına engel olunmasından kaynaklandığını ifade eden Didim Belediye Başkanı Deniz Atabay, “Amaçları gayri yasal inşaatlarına ruhsat almak. Bu konuda yaklaşık 2 yıl önce Celal Kılıçdaroğlu Başkanlık makamına geldi. Konuyla ilgili kayıtları Cumhuriyet Savcılığı’na ilettik” diye konuştu.

Aydın Gazeteciler Cemiyeti tarafından düzenlenen ‘Gazeteciler Soruyor’ programına katılan Didim Belediye Başkanı Deniz Atabay, 2,5 yıllık çalışmaların değerlendirip CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun kardeşi Celal Kılıçdaroğlu’nun eylemi ile ilgili soruları da cevapladı. Başkan Atabay, Celal Kılçdaroğlu’nun bir inşaat firmasının da desteği ile gerçekleştirdiği eylemlerin temelinde rant elde etme çabası olduğunu ileri sürerek, “Attığı iftiralar CHP’nin üzerine yapışacak değildir. Ama dolaylı olarak da Didim’i tanıtmış oldu” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.