Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Atabay’ı ziyaret etti

EKONOMİ (AA) - Anadolu Ajansı | 13.10.2015 - 19:51, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 1688+ kez okundu.
 

Atabay’ı ziyaret etti

Proje için ilçemize gelen katılımcılar, Belediye Başkanımız A.Deniz Atabay'ı ziyaret etti.

Lewisham Southwark College (İngiltere) Koordinatörlüğünde, Zeynep Mehmet Dönmez Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi (Türkiye), Venosa Beach Resort & Spa (Türkiye) Ve IAL Innovazione Apprendimento Lavoro Friuli Venezia Giulia Srl Impresa Sociale (İtalya) Kurumlarının Ortak Katılımları İle 2014 Teklif Çağrısı Döneminde Başvurusu Gerçekleştirilerek Hibe Almaya Uygun SNACKS adlı KA2 Projesi, 2. Uluslar Arası Toplantısı için İlçemize gelen katılımcılar, Didim Belediye Başkanı A.Deniz Atabay'ı ziyaret etti. Didim Belediyesinde gerçekleşen ziyarette, Turizme katkıda bulunmak amacı ile 2014 teklif çağrısı döneminde başvuru gerçekleştirilerek SNACKS adlı KA2 projesi için hibe aldıklarını belirten katılımcılar, (Short Non-Accredited Catering Skills) kelimelerinin baş harflerinden türetilen SNACKS projesi ile ortak kurumların eğitim-öğretim müfredatında yer alan yiyecek-içecek hizmetleri alanındaki ortak konulardan belirlenerek bu konuları teorik ve pratik eğitimde daha işlevsel hale gelerek bilişim teknolojisine entegre etmeyi hedeflediklerini ifade etmekle birlikte, 2 yıl sürecek olan projenin ilk toplantısının Mayıs ayında Londra’da gerçekleştirildiğini ve ilçemizdeki 2. Toplantıya kadar bir çok konuda iş bölümü yapıldığı, bu konu ile ilgili tanıtıcı filmler, değerlendirme soruları hazırlandığı ve WEB sayfasının yakın bir zamanda tanımlanacağını anlattı. Katılımcılara, Turizm ve Didim hakkında çeşitli paylaşımlarda bulunan Belediye Başkanımız A.Deniz Atabay, Didim'de uzun yıllardır turizm sektöründe hizmet verdiğini, Turizme daha faydalı olabilmek adına Didim Turizm Derneği Başkanlığı yaptığını ve Belediye Başkanı olarak'da Didim turizminin daha gelişmesi için önemli projeleri olduğunun altını çizerken ziyaretlerinden dolayı katılımcılara teşekkür etti. Belediye Başkanımız A.Deniz Atabay katılımcılara Didim'i tanıtıcı hediyeler verirken Didim’deki toplantıya katılan, Lewisham Southwark College Proje Koordinatörleri Shazi Giner, Michael Neal, Mary Oyewo Ve Patricia Forrest İle; IAL Innovaziona İs Koordinatör Carolyn Snelling, Lara De Carlo ve Andrea Carnera İle İlçemiz Zeynep Mehmet Dönmez Mesleki ve Teknik Lisesi İse Toplantılara Proje Koordinatörü Mehmet Doğan, Serdar Cemri, Murat Bekler, Ümit Çağlar, Cenap Demiralay Ve Güler Varış Akol İle Toplantılara Katılacağı ve  ev sahipliğini yapan Proje Ortağı Venosa Beach Resort & Spa İse Genel Müdür Murat Üner önderliğinde Executive Chef Erol Uysal ve Sous Chef Bayram Yüce’den oluşan ekiplere başarılar diledi.
Proje için ilçemize gelen katılımcılar, Belediye Başkanımız A.Deniz Atabay'ı ziyaret etti.

Lewisham Southwark College (İngiltere) Koordinatörlüğünde, Zeynep Mehmet Dönmez Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi (Türkiye), Venosa Beach Resort & Spa (Türkiye) Ve IAL Innovazione Apprendimento Lavoro Friuli Venezia Giulia Srl Impresa Sociale (İtalya) Kurumlarının Ortak Katılımları İle 2014 Teklif Çağrısı Döneminde Başvurusu Gerçekleştirilerek Hibe Almaya Uygun SNACKS adlı KA2 Projesi, 2. Uluslar Arası Toplantısı için İlçemize gelen katılımcılar, Didim Belediye Başkanı A.Deniz Atabay'ı ziyaret etti.

Didim Belediyesinde gerçekleşen ziyarette, Turizme katkıda bulunmak amacı ile 2014 teklif çağrısı döneminde başvuru gerçekleştirilerek SNACKS adlı KA2 projesi için hibe aldıklarını belirten katılımcılar, (Short Non-Accredited Catering Skills) kelimelerinin baş harflerinden türetilen SNACKS projesi ile ortak kurumların eğitim-öğretim müfredatında yer alan yiyecek-içecek hizmetleri alanındaki ortak konulardan belirlenerek bu konuları teorik ve pratik eğitimde daha işlevsel hale gelerek bilişim teknolojisine entegre etmeyi hedeflediklerini ifade etmekle birlikte, 2 yıl sürecek olan projenin ilk toplantısının Mayıs ayında Londra’da gerçekleştirildiğini ve ilçemizdeki 2. Toplantıya kadar bir çok konuda iş bölümü yapıldığı, bu konu ile ilgili tanıtıcı filmler, değerlendirme soruları hazırlandığı ve WEB sayfasının yakın bir zamanda tanımlanacağını anlattı.

Katılımcılara, Turizm ve Didim hakkında çeşitli paylaşımlarda bulunan Belediye Başkanımız A.Deniz Atabay, Didim'de uzun yıllardır turizm sektöründe hizmet verdiğini, Turizme daha faydalı olabilmek adına Didim Turizm Derneği Başkanlığı yaptığını ve Belediye Başkanı olarak'da Didim turizminin daha gelişmesi için önemli projeleri olduğunun altını çizerken ziyaretlerinden dolayı katılımcılara teşekkür etti.

Belediye Başkanımız A.Deniz Atabay katılımcılara Didim'i tanıtıcı hediyeler verirken Didim’deki toplantıya katılan, Lewisham Southwark College Proje Koordinatörleri Shazi Giner, Michael Neal, Mary Oyewo Ve Patricia Forrest İle; IAL Innovaziona İs Koordinatör Carolyn Snelling, Lara De Carlo ve Andrea Carnera İle İlçemiz Zeynep Mehmet Dönmez Mesleki ve Teknik Lisesi İse Toplantılara Proje Koordinatörü Mehmet Doğan, Serdar Cemri, Murat Bekler, Ümit Çağlar, Cenap Demiralay Ve Güler Varış Akol İle Toplantılara Katılacağı ve  ev sahipliğini yapan Proje Ortağı Venosa Beach Resort & Spa İse Genel Müdür Murat Üner önderliğinde Executive Chef Erol Uysal ve Sous Chef Bayram Yüce’den oluşan ekiplere başarılar diledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.