Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

ASTİM OSB yollarını yapıyor

EKONOMİ 06.09.2017 - 12:29, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 2948+ kez okundu.
 

ASTİM OSB yollarını yapıyor

ASTİM Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Yönetim Kurulu Başkanı Gökhan Maraş, bölge içerisindeki yolların yapımının başladığını bildirdi.

AYDIN- Başkan Maraş, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “ASTİM Organize Sanayi Bölgesi’nin altyapısı ve yol üst yapıları 1990'lı yıllarda küçük kesitli şebeke boruları ile o günlerdeki teknolojiye göre yapılmıştı. Zaman içerisinde mevcut sanayinin gelişmesi, fabrika sayılarındaki ve kapasitelerindeki artışlar, sanayi tesislerinin daha teknolojik ve enerji maliyetlerini düşürücü altyapı ihtiyaçları ile ağır tonajlı araç sayısında ve yük kapasitelerinde meydana gelen artışlar nedeniyle tüm altyapının yenilenmesi ve yol üst yapılarının yeniden yapılmasına yönelik 2016 yılı ocak ayından itibaren çalışmalarımız başlamıştır” dedi. ASTİM OSB’de faaliyette bulunan sanayicilere daha iyi hizmet verebilmeleri için planlama yaptıklarını ve bu planlamayı aşama aşama gerçekleştirdiklerini anlatan Başkan Gökhan Maraş, şunları söyledi: “Organize Sanayi Bölgemizce, bölgemiz sanayicilerine daha iyi hizmet verebilmemiz için son bir yıldır 16 bin 410 metre Doğalgaz Dağıtım Şebekesi, 9 bin 560 metre yağmursuyu ve kanalizasyon şebekesi, 8 bin 285 metre içme suyu şebekesi, 15 bin 300 metre yer altı fiber telekomünikasyon şebekesi olmak üzere toplam 50 km altyapı şebekesi yapılarak tamamlanmıştır. Altyapı çalışmalarının tamamlanmasıyla yol üst yapılarının tümüyle değiştirilmesi kararlaştırılarak, 2017 yılı yatırım planı içerisine alınmıştır. Toplam 120 bin metrekare yol üst yapılarının ve kaldırımların kilitli parke taşı kullanılarak yeniden yapılması işinin, 2017 Yılı Haziran ayı içerisinde ihalesi tamamlanarak yolların yapımına başlanmıştır. Bölgemiz tamamlanan yeni altyapısı ve yapımı devam eden yol üst yapılarının bitirilmesi ve kaldırımlarının ağaçlandırılmasından sonra sanayicimize daha iyi hizmet veren bir duruma gelecektir.”
ASTİM Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Yönetim Kurulu Başkanı Gökhan Maraş, bölge içerisindeki yolların yapımının başladığını bildirdi.

AYDIN- Başkan Maraş, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “ASTİM Organize Sanayi Bölgesi’nin altyapısı ve yol üst yapıları 1990'lı yıllarda küçük kesitli şebeke boruları ile o günlerdeki teknolojiye göre yapılmıştı. Zaman içerisinde mevcut sanayinin gelişmesi, fabrika sayılarındaki ve kapasitelerindeki artışlar, sanayi tesislerinin daha teknolojik ve enerji maliyetlerini düşürücü altyapı ihtiyaçları ile ağır tonajlı araç sayısında ve yük kapasitelerinde meydana gelen artışlar nedeniyle tüm altyapının yenilenmesi ve yol üst yapılarının yeniden yapılmasına yönelik 2016 yılı ocak ayından itibaren çalışmalarımız başlamıştır” dedi.

ASTİM OSB’de faaliyette bulunan sanayicilere daha iyi hizmet verebilmeleri için planlama yaptıklarını ve bu planlamayı aşama aşama gerçekleştirdiklerini anlatan Başkan Gökhan Maraş, şunları söyledi:

“Organize Sanayi Bölgemizce, bölgemiz sanayicilerine daha iyi hizmet verebilmemiz için son bir yıldır 16 bin 410 metre Doğalgaz Dağıtım Şebekesi, 9 bin 560 metre yağmursuyu ve kanalizasyon şebekesi, 8 bin 285 metre içme suyu şebekesi, 15 bin 300 metre yer altı fiber telekomünikasyon şebekesi olmak üzere toplam 50 km altyapı şebekesi yapılarak tamamlanmıştır.

Altyapı çalışmalarının tamamlanmasıyla yol üst yapılarının tümüyle değiştirilmesi kararlaştırılarak, 2017 yılı yatırım planı içerisine alınmıştır.

Toplam 120 bin metrekare yol üst yapılarının ve kaldırımların kilitli parke taşı kullanılarak yeniden yapılması işinin, 2017 Yılı Haziran ayı içerisinde ihalesi tamamlanarak yolların yapımına başlanmıştır.

Bölgemiz tamamlanan yeni altyapısı ve yapımı devam eden yol üst yapılarının bitirilmesi ve kaldırımlarının ağaçlandırılmasından sonra sanayicimize daha iyi hizmet veren bir duruma gelecektir.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.