Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

ASTE eğitimi sürüyor

GENEL 28.05.2019 - 10:06, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3874+ kez okundu.
 

ASTE eğitimi sürüyor

Aydın İl Sağlık Müdürlüğü tarafından belirli aralıklarla gerçekleştirilen ambulans sürüş teknikleri eğitimine (ASTE) devam ediliyor.

AYDIN  - Acil Sağlık Hizmetleri Eğitim Birimi tarafından Acil Sağlık Hizmeti İstasyonları’nda çalışan personele yönelik Ambulans Sürüş Teknikleri Eğitimi (ASTE) Eğitimi verildi. Dört gün ve 32 saat süren eğitimde 21 personele eğitim gerçekleştirildi. Eğitmenler tarafından verilen eğitimde, ''Araç Mekaniği ile İlgili Öneriler ve Basit Arızaların Tanımlanması, Araç Bakımı ve Temizliği, Sürüş Hazırlıkları, Araç Güvenlik Sistemleri, Ambulanslarda Hız Problemleri, Araç Kontrolü ve Takip Mesafesi Kavşaklar, Geçiş Üstünlüğü, Virajlar ve Sollama Kuralları, Trafikteki Özel Durumlar, Ambulanslarda Siren ve Işık Kullanımı-Ambulans Kazaları ve uygulamalı panik fren, T-Sokak, slalom parkuru, kontrollü fren, şerit değiştirme, paralel park, akü takviyesi, lastik değişimi, kaçamak manevra, panik fren, günlük bakım, dokuma parkuru'' konularına yer verildi.
Aydın İl Sağlık Müdürlüğü tarafından belirli aralıklarla gerçekleştirilen ambulans sürüş teknikleri eğitimine (ASTE) devam ediliyor.

AYDIN  - Acil Sağlık Hizmetleri Eğitim Birimi tarafından Acil Sağlık Hizmeti İstasyonları’nda çalışan personele yönelik Ambulans Sürüş Teknikleri Eğitimi (ASTE) Eğitimi verildi.

Dört gün ve 32 saat süren eğitimde 21 personele eğitim gerçekleştirildi. Eğitmenler tarafından verilen eğitimde, ''Araç Mekaniği ile İlgili Öneriler ve Basit Arızaların Tanımlanması, Araç Bakımı ve Temizliği, Sürüş Hazırlıkları, Araç Güvenlik Sistemleri, Ambulanslarda Hız Problemleri, Araç Kontrolü ve Takip Mesafesi Kavşaklar, Geçiş Üstünlüğü, Virajlar ve Sollama Kuralları, Trafikteki Özel Durumlar, Ambulanslarda Siren ve Işık Kullanımı-Ambulans Kazaları ve uygulamalı panik fren, T-Sokak, slalom parkuru, kontrollü fren, şerit değiştirme, paralel park, akü takviyesi, lastik değişimi, kaçamak manevra, panik fren, günlük bakım, dokuma parkuru'' konularına yer verildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.