Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Aspiratör alev aldı mahalle ayağa kalktı

GENEL 13.09.2015 - 10:56, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 2763+ kez okundu.
 

Aspiratör alev aldı mahalle ayağa kalktı

Aydın Efeler ilçe merkezinde bir evin mutfağında çıkan yangın itfaiyeyi ve mahalleyi ayağa kaldırdı.

Paniğe neden olan yangın kısa sürede söndürülürken yangın mahalle sakinlerini de ayağa kaldırdı.  Aydın Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi’ne Meşrutiyet Mahallesi Meriç Caddesi üzerindeki 5 katlı bir aparmanın 4. Katında yangın çıktığını ihbar eden hane sakinleri acil yardım çağrısı yaptılar. Aydın Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ekipleri merdivenli kurtarma araçları ile birlikte caddeye gelip uzun süre yanan evi aradı. Siren sesleri nedeniyle meraklı vatandaşların da toplandığı caddede yangının çıktığı ev bulundu. Eve giden itfaiye ekipleri evde mutfak aspiratörünün alev aldığını hane sakinleri tarafından söndürüldüğünü belirleyince ekipler normale döndü.  
Aydın Efeler ilçe merkezinde bir evin mutfağında çıkan yangın itfaiyeyi ve mahalleyi ayağa kaldırdı.

Paniğe neden olan yangın kısa sürede söndürülürken yangın mahalle sakinlerini de ayağa kaldırdı. 

Aydın Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi’ne Meşrutiyet Mahallesi Meriç Caddesi üzerindeki 5 katlı bir aparmanın 4. Katında yangın çıktığını ihbar eden hane sakinleri acil yardım çağrısı yaptılar. Aydın Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ekipleri merdivenli kurtarma araçları ile birlikte caddeye gelip uzun süre yanan evi aradı. Siren sesleri nedeniyle meraklı vatandaşların da toplandığı caddede yangının çıktığı ev bulundu. Eve giden itfaiye ekipleri evde mutfak aspiratörünün alev aldığını hane sakinleri tarafından söndürüldüğünü belirleyince ekipler normale döndü.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.