Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Aslı için seferber oldular

SAĞLIK 09.06.2017 - 19:16, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 3734+ kez okundu.
 

Aslı için seferber oldular

İncirliova Belediye Başkanı Gürşat Kale, “Belki de umut sizsiziniz” dedi.

AYDIN- Adnan Menderes Üniversitesi Uygulama ve Araştırma Hastanesi’nde kan kanseri tedavisi gören Aslı Akçay (18) için başlatılan “Uygun donör” kampanyasına İncirliova Belediye Başkanı Gürşat Kale de kan örneği vererek katıldı. Türk Kızılay’ı tarafından İncirliova Cumhuriyet Meydanı’nda kurulan kan bağış aracını ziyaret eden ve kan bağışında bulunan Başkan Kale, “Öncelikle, Aslı kızımıza Yüce Allah’tan acil şifalar diliyorum. Bugün kan bağışında bulunarak uygun donör bulunması için yoğun katılım gerçekleştiren kıymetli vatandaşlarımıza gönülden teşekkür ediyorum. Ancak, kesin sonuç alınıncaya kadar kan örneği bağışında bulunmaya devam etmeliyiz. Kim bilir belki de aradığımız umut sizsiniz” diyerek vatandaşları kan bağışına davet etti. KAMPANYA BUGÜN DE SÜRECEK Türk Kızılay’ı tarafından İncirliova Cumhuriyet Meydanı’nda kurulan kan bağış aracının normal şartlarda 08 Haziran Perşembe günü için geldiğini ancak yoğun katılımdan dolayı 09 Haziran Cuma günü gece 01:00’a kadar kan alım işlemine devam edeceğini vurgulayan Başkan Kale; “Her şey Aslı’mız için. Sağlıklı, kan vermede hiçbir engeli bulunmayan tüm vatandaşlarımızı Aslı kızımız için bugün de kan bağışına bekliyoruz” dedi.
İncirliova Belediye Başkanı Gürşat Kale, “Belki de umut sizsiziniz” dedi.

AYDIN- Adnan Menderes Üniversitesi Uygulama ve Araştırma Hastanesi’nde kan kanseri tedavisi gören Aslı Akçay (18) için başlatılan “Uygun donör” kampanyasına İncirliova Belediye Başkanı Gürşat Kale de kan örneği vererek katıldı.

Türk Kızılay’ı tarafından İncirliova Cumhuriyet Meydanı’nda kurulan kan bağış aracını ziyaret eden ve kan bağışında bulunan Başkan Kale, “Öncelikle, Aslı kızımıza Yüce Allah’tan acil şifalar diliyorum. Bugün kan bağışında bulunarak uygun donör bulunması için yoğun katılım gerçekleştiren kıymetli vatandaşlarımıza gönülden teşekkür ediyorum. Ancak, kesin sonuç alınıncaya kadar kan örneği bağışında bulunmaya devam etmeliyiz. Kim bilir belki de aradığımız umut sizsiniz” diyerek vatandaşları kan bağışına davet etti.

KAMPANYA BUGÜN DE SÜRECEK

Türk Kızılay’ı tarafından İncirliova Cumhuriyet Meydanı’nda kurulan kan bağış aracının normal şartlarda 08 Haziran Perşembe günü için geldiğini ancak yoğun katılımdan dolayı 09 Haziran Cuma günü gece 01:00’a kadar kan alım işlemine devam edeceğini vurgulayan Başkan Kale; “Her şey Aslı’mız için. Sağlıklı, kan vermede hiçbir engeli bulunmayan tüm vatandaşlarımızı Aslı kızımız için bugün de kan bağışına bekliyoruz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.