Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Aşkla Pusula gecesi Aydın’da yankı buldu

GENEL 16.04.2019 - 19:08, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 4319+ kez okundu.
 

Aşkla Pusula gecesi Aydın’da yankı buldu

Pusula Eğitim Kurumları'nın düzenlediği dans gecesi görsel bir şölene dönüştü.

AYDIN- Bu keyifli sanatsal yolculuğa çocukları sınav çaresizliği içinde, robotlaşmış şekilde birer yarış atı gibi koşturmanın ötesinde, akademik yanlarının yanı sıra halk oyunlarıyla, sanatla bedenlerini ve ruhlarını besleyerek sağlıklı bir benlik algısına ulaştırmak amacıyla çıktıklarını belirten Pusula Eğitim Kurumları Kurucusu Oylum Özen şöyle konuştu: ‘’Sanat ile öğrencilerimizin öğretimleri kadar, duygusal ve sosyal gelişimlerini ön plana çıkarabiliyoruz, halk oyunlarının eğitim öğretim boyutunun yanı sıra toplumsal işlevleri inkar edilemez. İnsanlarımızı eğlendirme, kültürü yeni kuşaklara aktarma, toplumsal ve kişisel baskılardan kurtarma gibi işlevlerinin yanı sıra öğrencilerimizi neşelendirdiği gibi bedensel hareketlilik, dinamiklik ve zihinsel rahatlık sağlıyor. İş ve sosyal yaşamda başarılı olmanın en temel şartlarından birisi, içinde bulunduğun ortamda çevredekilerle uyumlu olmaktır. Gençlerimiz bu tür çalışmalar yoluyla kaynaşma ve dayanışma ruhu içerisinde hareket ediyorlar. Sağlam bir iletişim kurabilme yeteneği kazanıp, özgüvenlerini yükseltip, sorumluluk bilinci kazanmış oluyorlar. Sosyal ve toplumsal olaylara karşı duyarlılıkları artıyor. Toplumumuzda ihtiyacımız olan birlik ve beraberlik ruhunun yaşatılmasına öncülük ediyorlar. Pusula Eğitim Kurumları,  Bir Temel Lisesi, Kırmızı Otobüs Dil Kursu, Özel Öğretim Kursu, Çocuk Kulübü ve Kişisel Gelişim Kursu olarak çok büyük bir aileyiz. 2019-2020 Eğitim Öğretim Yılına Pusula Koleji olarak da devam edeceğiz. Eğitimin en temel amacı, öğrencilere birey olma niteliklerini kazandırmak ve bu bireyleri hayata hazırlamaktır. Günümüzde belli bir müfredatın dışına çıkmayan eğitim ortamları tartışılır hale geldi. Araştıran, sorgulayan, düşünen ve üreten bir nesle ihtiyaç duyuluyor. Pusula Eğitim Kurumları olarak bu ihtiyaca cevap veren bir anlayışla Aydın’a hizmet vermeye devam ediyoruz.  4. sünü düzenlemiş olduğumuz dans gösterileriyle, gençlerimiz akademik başarının yanı sıra sosyal, kültürel ve sanatsal başarının da ne kadar önemli olduğunu gösterdiler. Gururumuz tarif edilemez. Bu görsel şöleni hazırlayan, gecenin mimarı Gökçe Gizem Ödemiş’e, gösteride görev alan öğretmenlerimize, tüm çocuklarımıza, bize inanan ailelerine çok teşekkür ediyorum.’’ 4.sü düzenlenen AŞK’LA PUSU’LA dans gecesi Tralles Bandosu’nun İzmir Marşı ile son buldu.  
Pusula Eğitim Kurumları'nın düzenlediği dans gecesi görsel bir şölene dönüştü.

AYDIN- Bu keyifli sanatsal yolculuğa çocukları sınav çaresizliği içinde, robotlaşmış şekilde birer yarış atı gibi koşturmanın ötesinde, akademik yanlarının yanı sıra halk oyunlarıyla, sanatla bedenlerini ve ruhlarını besleyerek sağlıklı bir benlik algısına ulaştırmak amacıyla çıktıklarını belirten Pusula Eğitim Kurumları Kurucusu Oylum Özen şöyle konuştu:

‘’Sanat ile öğrencilerimizin öğretimleri kadar, duygusal ve sosyal gelişimlerini ön plana çıkarabiliyoruz, halk oyunlarının eğitim öğretim boyutunun yanı sıra toplumsal işlevleri inkar edilemez. İnsanlarımızı eğlendirme, kültürü yeni kuşaklara aktarma, toplumsal ve kişisel baskılardan kurtarma gibi işlevlerinin yanı sıra öğrencilerimizi neşelendirdiği gibi bedensel hareketlilik, dinamiklik ve zihinsel rahatlık sağlıyor. İş ve sosyal yaşamda başarılı olmanın en temel şartlarından birisi, içinde bulunduğun ortamda çevredekilerle uyumlu olmaktır.

Gençlerimiz bu tür çalışmalar yoluyla kaynaşma ve dayanışma ruhu içerisinde hareket ediyorlar. Sağlam bir iletişim kurabilme yeteneği kazanıp, özgüvenlerini yükseltip, sorumluluk bilinci kazanmış oluyorlar. Sosyal ve toplumsal olaylara karşı duyarlılıkları artıyor. Toplumumuzda ihtiyacımız olan birlik ve beraberlik ruhunun yaşatılmasına öncülük ediyorlar.

Pusula Eğitim Kurumları,  Bir Temel Lisesi, Kırmızı Otobüs Dil Kursu, Özel Öğretim Kursu, Çocuk Kulübü ve Kişisel Gelişim Kursu olarak çok büyük bir aileyiz. 2019-2020 Eğitim Öğretim Yılına Pusula Koleji olarak da devam edeceğiz. Eğitimin en temel amacı, öğrencilere birey olma niteliklerini kazandırmak ve bu bireyleri hayata hazırlamaktır. Günümüzde belli bir müfredatın dışına çıkmayan eğitim ortamları tartışılır hale geldi. Araştıran, sorgulayan, düşünen ve üreten bir nesle ihtiyaç duyuluyor. Pusula Eğitim Kurumları olarak bu ihtiyaca cevap veren bir anlayışla Aydın’a hizmet vermeye devam ediyoruz.  4. sünü düzenlemiş olduğumuz dans gösterileriyle, gençlerimiz akademik başarının yanı sıra sosyal, kültürel ve sanatsal başarının da ne kadar önemli olduğunu gösterdiler. Gururumuz tarif edilemez. Bu görsel şöleni hazırlayan, gecenin mimarı Gökçe Gizem Ödemiş’e, gösteride görev alan öğretmenlerimize, tüm çocuklarımıza, bize inanan ailelerine çok teşekkür ediyorum.’’

4.sü düzenlenen AŞK’LA PUSU’LA dans gecesi Tralles Bandosu’nun İzmir Marşı ile son buldu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.