Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

ASKİ Umurlu’da sorunları bitiriyor

GÜNCEL 09.01.2019 - 15:53, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3420+ kez okundu.
 

ASKİ Umurlu’da sorunları bitiriyor

Efeler İlçesi’nde Umurlu’nun altyapı sorunları Başkan Çerçioğlu ile son bulmakta olduğu bildirildi.

AYDIN- Efeler İlçesi’nde altyapı yatırımlarına hız verdiği belirtilen ASKİ ekiplerinin, halkın talepleri doğrultusunda çalışmalarını sürdürdüğü, bu kapsamda Umurlu Mahallesi’nde, kanalizasyon altyapısı tesis etmek için çalışma başlatan ekiplerin önemli mesafe kaydettiği vurgulandı. Yapılan açıklamaya göre, son olarak Umurlu Sosyal Konutlar Mevkisi’nde yürütülen kanalizasyon hat yapımları aralıksız devam ediyor. Altyapı çalışmalarının yanı sıra parke yapımlarını da sürdüren ekipler, İstasyon Mahallesi’nde üstyapı çalışmaları gerçekleştiriyor. Çalışmalar tamamlandığında çalışma yürütülen mevkilerde alt ve üst yapıya kavuşacak. BAŞKAN ÇERÇİOĞLU’NA TEŞEKKÜR Umurlu’da yoğun olarak devam eden alt ve üst yapı çalışmalarından dolayı vatandaşlar memnuniyetini dile getirirken, taleplerinin vakit kaybetmeden yerine getirdiği için Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’na teşekkür etti.
Efeler İlçesi’nde Umurlu’nun altyapı sorunları Başkan Çerçioğlu ile son bulmakta olduğu bildirildi.

AYDIN- Efeler İlçesi’nde altyapı yatırımlarına hız verdiği belirtilen ASKİ ekiplerinin, halkın talepleri doğrultusunda çalışmalarını sürdürdüğü, bu kapsamda Umurlu Mahallesi’nde, kanalizasyon altyapısı tesis etmek için çalışma başlatan ekiplerin önemli mesafe kaydettiği vurgulandı.

Yapılan açıklamaya göre, son olarak Umurlu Sosyal Konutlar Mevkisi’nde yürütülen kanalizasyon hat yapımları aralıksız devam ediyor. Altyapı çalışmalarının yanı sıra parke yapımlarını da sürdüren ekipler, İstasyon Mahallesi’nde üstyapı çalışmaları gerçekleştiriyor. Çalışmalar tamamlandığında çalışma yürütülen mevkilerde alt ve üst yapıya kavuşacak.

BAŞKAN ÇERÇİOĞLU’NA TEŞEKKÜR

Umurlu’da yoğun olarak devam eden alt ve üst yapı çalışmalarından dolayı vatandaşlar memnuniyetini dile getirirken, taleplerinin vakit kaybetmeden yerine getirdiği için Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’na teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.