Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

ASKİ, Umurlu'da altyapı çalışmalarını sürdürüyor

GÜNCEL 17.12.2019 - 17:21, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 2718+ kez okundu.
 

ASKİ, Umurlu'da altyapı çalışmalarını sürdürüyor

Aydın Büyükşehir Belediyesi’nin, Aydın'ın dört bir tarafından yatırımları sürdürdüğü bildirildi.

AYDIN- Yapılan açıklamaya göre, Aydın Su ve Kanalizasyon İdaresi (ASKİ) tarafından Efeler İlçesi’ne bağlı Umurlu'da kanalizasyon çalışmaları sürdürülüyor. Çalışmalar kapsamında Çarşı Mahallesi 2050 Sokak'ta kanalizasyon altyapı çalışmasına başlandı. Mahalle sakinlerinden Ayşe Şimşek, mahalleliler olarak şimdiye kadar foseptik kuyusu kullandıklarını söyledi. Şimşek, kanalizasyon altyapısına kavuşacak olmalarının mutluluğunun yaşadıklarını söyleyerek, "Yapılan çalışmalardan çok memnunuz. Artık bizler de modern bir altyapı kullanacağız.  Başkanımız Özlem Çerçioğlu'na çok teşekkür ederiz" diye konuştu.      
Aydın Büyükşehir Belediyesi’nin, Aydın'ın dört bir tarafından yatırımları sürdürdüğü bildirildi.

AYDIN- Yapılan açıklamaya göre, Aydın Su ve Kanalizasyon İdaresi (ASKİ) tarafından Efeler İlçesi’ne bağlı Umurlu'da kanalizasyon çalışmaları sürdürülüyor.

Çalışmalar kapsamında Çarşı Mahallesi 2050 Sokak'ta kanalizasyon altyapı çalışmasına başlandı.

Mahalle sakinlerinden Ayşe Şimşek, mahalleliler olarak şimdiye kadar foseptik kuyusu kullandıklarını söyledi.

Şimşek, kanalizasyon altyapısına kavuşacak olmalarının mutluluğunun yaşadıklarını söyleyerek, "Yapılan çalışmalardan çok memnunuz. Artık bizler de modern bir altyapı kullanacağız.  Başkanımız Özlem Çerçioğlu'na çok teşekkür ederiz" diye konuştu.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.