Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

ASKİ, Kuşadası’nda hız kesmiyor

GÜNCEL 20.11.2017 - 15:27, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 2366+ kez okundu.
 

ASKİ, Kuşadası’nda hız kesmiyor

Kuşadası’nın alt yapı sorunlarının bitirilmesi için yoğun olarak çalıştığı belirtilen Aydın Büyükşehir Belediyesi ASKİ Genel Müdürlüğü ekiplerinin önemli mesafe kaydettiği bildirildi.

AYDIN- Edinilen bilgiye göre, ilçenin her noktasında çalışma yürüten ekipler, içme suyu hat yapımı ve sondaj çalışmalarından, kuyu bakımlarına, yağmursuyu hat yapımlarından mazgal temizliğine kadar her alanda önemli faaliyetler yürütüyor. İçme suyu sorunları bitecek Eskiyen ve sık sık sorun çıkaran hatların yenilenmesi kapsamında ilçenin can damarı sayılabilecek DY4 içme suyu isale hattında çalışmalar sürüyor. Son olarak hattın geçtiği Sanayi Sitesi mevkiinde 1000 metrelik hat yapımı tamamlanırken Meram mevkiinde yenileme başladı. İlçedeki bir diğer çalışma ise Ege Mahallesi’nde tamamlandı. Yeni yerleşim yerlerine şebeke hattı yapılarak içme suyu verildi. Hat çalışmalarının yanı sıra Davutlar Mahallesi’nde su yetersizliği sorununun önüne geçmek için sondaj çalışmaları sürüyor. Mevcut derin kuyu bakımları ise hızla devam ediyor. Çınar ve Karaova’da yağmur suyu çalışmaları Kronikleşen yağmur suyu sorunlarını çözmek için hamle yapan ASKİ ekipleri ilçede önemli çalışmalar gerçekleştiriyor. Aşırı yağışlarda yaşanan su taşkını ve baskını riskini ortadan kaldırmak için Karaova Mahallesi’nde yer alan yağmur suyu hatları temizlenirken, Çınar Mahallesi’nde ise yağmur suyu deşarj hattı yapıldı. Çalışmaları takip eden vatandaşlar Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’na teşekkür ederek memnuniyetlerini dile getirdi.
Kuşadası’nın alt yapı sorunlarının bitirilmesi için yoğun olarak çalıştığı belirtilen Aydın Büyükşehir Belediyesi ASKİ Genel Müdürlüğü ekiplerinin önemli mesafe kaydettiği bildirildi.

AYDIN- Edinilen bilgiye göre, ilçenin her noktasında çalışma yürüten ekipler, içme suyu hat yapımı ve sondaj çalışmalarından, kuyu bakımlarına, yağmursuyu hat yapımlarından mazgal temizliğine kadar her alanda önemli faaliyetler yürütüyor.

İçme suyu sorunları bitecek

Eskiyen ve sık sık sorun çıkaran hatların yenilenmesi kapsamında ilçenin can damarı sayılabilecek DY4 içme suyu isale hattında çalışmalar sürüyor. Son olarak hattın geçtiği Sanayi Sitesi mevkiinde 1000 metrelik hat yapımı tamamlanırken Meram mevkiinde yenileme başladı. İlçedeki bir diğer çalışma ise Ege Mahallesi’nde tamamlandı. Yeni yerleşim yerlerine şebeke hattı yapılarak içme suyu verildi. Hat çalışmalarının yanı sıra Davutlar Mahallesi’nde su yetersizliği sorununun önüne geçmek için sondaj çalışmaları sürüyor. Mevcut derin kuyu bakımları ise hızla devam ediyor.

Çınar ve Karaova’da yağmur suyu çalışmaları

Kronikleşen yağmur suyu sorunlarını çözmek için hamle yapan ASKİ ekipleri ilçede önemli çalışmalar gerçekleştiriyor. Aşırı yağışlarda yaşanan su taşkını ve baskını riskini ortadan kaldırmak için Karaova Mahallesi’nde yer alan yağmur suyu hatları temizlenirken, Çınar Mahallesi’nde ise yağmur suyu deşarj hattı yapıldı. Çalışmaları takip eden vatandaşlar Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’na teşekkür ederek memnuniyetlerini dile getirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.