Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

ASKİ KÖŞK'TE YÜZLERİ GÜLDÜRÜYOR

GENEL 04.08.2020 - 00:59, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 2788+ kez okundu.
 

ASKİ KÖŞK'TE YÜZLERİ GÜLDÜRÜYOR

Aydın Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü ekipleri Aydın'ın dört bir tarafında olduğu gibi Köşk'te de çalışıyor.

KÖŞK - Köşk'ün Akçaköy Mahallesi'nde yapılan yatırımlarla mahallelinin yüzü gülerken, mahalle muhtarı Vedat Kuruş mahallelerine yapılan yatırımlar için Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'na teşekkür etti. Kuruş, su sarfiyatının oldukça arttığı Kurban Bayramı'nda bile su sıkıntısı yaşamadıklarını belirtti. Mahallerine iki sondaj kuyusundan su sağlandığını ifade eden Kuruş "Önceki dönemlerde yaşadığımız su sıkıntısını ASKİ'nin yaptığı yatırımlar sayesinde artık yaşamıyoruz. Mahallemizin 11 adet su kaynağı daha verimli hale getirildi. Şu anda mahallemize iki sondaj kuyusundan da su sağlanıyor. Mahallemize yapılan yatırımlar için Başkanımız Özlem Çerçioğlu'na çok teşekkür ederiz" diye konuştu.
Aydın Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü ekipleri Aydın'ın dört bir tarafında olduğu gibi Köşk'te de çalışıyor.

KÖŞK - Köşk'ün Akçaköy Mahallesi'nde yapılan yatırımlarla mahallelinin yüzü gülerken, mahalle muhtarı Vedat Kuruş mahallelerine yapılan yatırımlar için Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'na teşekkür etti. Kuruş, su sarfiyatının oldukça arttığı Kurban Bayramı'nda bile su sıkıntısı yaşamadıklarını belirtti.

Mahallerine iki sondaj kuyusundan su sağlandığını ifade eden Kuruş "Önceki dönemlerde yaşadığımız su sıkıntısını ASKİ'nin yaptığı yatırımlar sayesinde artık yaşamıyoruz. Mahallemizin 11 adet su kaynağı daha verimli hale getirildi. Şu anda mahallemize iki sondaj kuyusundan da su sağlanıyor. Mahallemize yapılan yatırımlar için Başkanımız Özlem Çerçioğlu'na çok teşekkür ederiz" diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.