Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

ASKİ, Köşk Sarıçam’a el attı

GÜNCEL 27.01.2019 - 13:46, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3750+ kez okundu.
 

ASKİ, Köşk Sarıçam’a el attı

Aydın Büyükşehir Belediyesi ASKİ Genel Müdürlüğü’nün, Köşk İlçesi’nde uyguladığı yoğun yatırım programına bir çalışma daha eklediği bildirildi.

AYDIN- Yapılan açıklamaya göre, Köşk İlçesi’ne bağlı Sarıçam Mahallesi’nde muhtarın ve vatandaşların talebi üzerine başlatılan yağmur suyu hat çalışması tamamlandı. Yağmur suyu hat taleplerini ASKİ’ye ileten Sarıçam sakinlerinin bu taleplerine ekipler hızlıca karşılık vererek hat yapımını tamamladı ve yağmur suyu ızgara yapımlarına başladı. Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nun da yakından takip ettiği yağmur suyu altyapı güçlendirme çalışması, ızgara yapımlarının tamamlanmasının ardından halkın hizmetine sunulacak. BAŞKAN ÇERÇİOĞLU’NA TEŞEKKÜR Sarıçam’da gerçekleştirilen yatırımlara değinen Muhtar Mehmet Girgin, “ASKİ ve Fen İşleri, hem altyapı, hem de üstyapı anlamında mahallemizde çalışmalar gerçekleştiriyor. Taleplerimizin karşılık bulmasından dolayı büyük memnuniyet içerisindeyiz. Başkanımız Özlem Çerçioğlu’na teşekkür ederiz” dedi. Çalışmaları takip eden vatandaşlar da yapılan faaliyetlerden dolayı Özlem Çerçioğlu’na teşekkür ederek, desteklerini sürdüreceklerini ifade ettiler.
Aydın Büyükşehir Belediyesi ASKİ Genel Müdürlüğü’nün, Köşk İlçesi’nde uyguladığı yoğun yatırım programına bir çalışma daha eklediği bildirildi.

AYDIN- Yapılan açıklamaya göre, Köşk İlçesi’ne bağlı Sarıçam Mahallesi’nde muhtarın ve vatandaşların talebi üzerine başlatılan yağmur suyu hat çalışması tamamlandı. Yağmur suyu hat taleplerini ASKİ’ye ileten Sarıçam sakinlerinin bu taleplerine ekipler hızlıca karşılık vererek hat yapımını tamamladı ve yağmur suyu ızgara yapımlarına başladı. Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nun da yakından takip ettiği yağmur suyu altyapı güçlendirme çalışması, ızgara yapımlarının tamamlanmasının ardından halkın hizmetine sunulacak.

BAŞKAN ÇERÇİOĞLU’NA TEŞEKKÜR

Sarıçam’da gerçekleştirilen yatırımlara değinen Muhtar Mehmet Girgin, “ASKİ ve Fen İşleri, hem altyapı, hem de üstyapı anlamında mahallemizde çalışmalar gerçekleştiriyor. Taleplerimizin karşılık bulmasından dolayı büyük memnuniyet içerisindeyiz. Başkanımız Özlem Çerçioğlu’na teşekkür ederiz” dedi.

Çalışmaları takip eden vatandaşlar da yapılan faaliyetlerden dolayı Özlem Çerçioğlu’na teşekkür ederek, desteklerini sürdüreceklerini ifade ettiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.