Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

ASKİ Karacasu'da altyapı çalışmalarına devam ediyor

GENEL 22.01.2019 - 17:31, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3451+ kez okundu.
 

ASKİ Karacasu'da altyapı çalışmalarına devam ediyor

Karacasu’da Aydın Büyükşehir Belediyesi ASKİ Genel Müdürlüğü Ekipleri'nin Dandalaz tarımsal sulama göletine giden hatta yenileme çalışması gerçekleştirdiği bildirildi.

AYDIN- Cuma Mahallesi Fatin Rüştü Zorlu Caddesi’nde yer alan kısmında yapılan çalışmalar sonucunda hattın 1,2 kilometrelik bölümü yenilendi. Tarımsal sulama için büyük önemi olan Dandalaz Tarımsal Sulama Göleti’ni besleyen hattın sorunsuz bir şekilde çalışması sağlanırken aynı zamanda hattın eskiyen kısmından kaynaklı su kayıp kaçakları önlenerek doğal rezerv korunmuş oldu. Göletle ilgili bir diğer çalışma ise su iletimini sağlayan pompalarda gerçekleştirildi. Eski teknolojiye sahip dikey milli pompalar yerine dalgıç pompa takılarak sessiz ve daha yüksek verimli sistem kuruldu. VATANDAŞLARDAN BAŞKAN ÇERÇİOĞLU’NA TEŞEKKÜR Cuma Mahallesi Fatin Rüştü Zorlu Caddesinde gerçekleştirilen çalışmaları takip eden vatandaşlar yapılan altyapı yatırımları sebebiyle Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’na teşekkür etti. Vatandaşlar yatırımlar ile ilgili memnuniyetlerini dile getirerek Özlem Çerçioğlu’na desteklerini sürdüreceklerini ifade ettiler.
Karacasu’da Aydın Büyükşehir Belediyesi ASKİ Genel Müdürlüğü Ekipleri'nin Dandalaz tarımsal sulama göletine giden hatta yenileme çalışması gerçekleştirdiği bildirildi.

AYDIN- Cuma Mahallesi Fatin Rüştü Zorlu Caddesi’nde yer alan kısmında yapılan çalışmalar sonucunda hattın 1,2 kilometrelik bölümü yenilendi. Tarımsal sulama için büyük önemi olan Dandalaz Tarımsal Sulama Göleti’ni besleyen hattın sorunsuz bir şekilde çalışması sağlanırken aynı zamanda hattın eskiyen kısmından kaynaklı su kayıp kaçakları önlenerek doğal rezerv korunmuş oldu. Göletle ilgili bir diğer çalışma ise su iletimini sağlayan pompalarda gerçekleştirildi. Eski teknolojiye sahip dikey milli pompalar yerine dalgıç pompa takılarak sessiz ve daha yüksek verimli sistem kuruldu.

VATANDAŞLARDAN BAŞKAN ÇERÇİOĞLU’NA TEŞEKKÜR

Cuma Mahallesi Fatin Rüştü Zorlu Caddesinde gerçekleştirilen çalışmaları takip eden vatandaşlar yapılan altyapı yatırımları sebebiyle Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’na teşekkür etti. Vatandaşlar yatırımlar ile ilgili memnuniyetlerini dile getirerek Özlem Çerçioğlu’na desteklerini sürdüreceklerini ifade ettiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.