Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

ASKİ Efeler’de hız kesmiyor

GÜNCEL 03.10.2017 - 14:20, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 1719+ kez okundu.
 

ASKİ Efeler’de hız kesmiyor

Aydın Büyükşehir Belediyesi ASKİ Genel Müdürlüğü’nün il genelinde yaptığı çalışmalarının sayısını günden güne artırdığı bildirildi.

AYDIN- ASKİ’den edinilen bilgiye göre, faaliyetlerin yoğun olarak sürdüğü ilçelerin başında gelen Efeler’de Kemer Mahallesi Ayko 3. Cadde ile Dalama Mahallesi Atatürk Caddesi’nde asfaltlama işlemden önce içmesuyu şebekesi yenileme çalışması gerçekleştiriyor. Ayko 1. Cadde ile Zeytinlik Caddesi’nde de içmesuyu şebeke yenileme çalışması öncesi hazırlıkların tamamlanmasının ardından içmesuyu şebeke hattı yapımına başlanacak. AŞIRI YAĞIŞLARDA YAŞANAN ÇİLE SON BULACAK ASKİ ekipleri, içmesuyu şebeke hat yapımlarının yanı sıra ilçenin çeşitli noktalarında yağmur suyu çalışmaları da yaparak, aşırı yağışlarda yaşanan mağduriyetleri önlemek için kolları sıvadı. Bu çerçevede Güzelhisar Mahallesi Albay Şefik Caddesi ve Garaj Caddesi üzerinde 1770 metre yağmursuyu anakolektör hattı yapımını sürdürüyor. Çalışma tamamlandığında bu mevkide yaşanan yağmursuyu sorunu son bulacak. VATANDAŞLARDAN ÇERÇİOĞLU’NA TEŞEKKÜR Çalışma yapılan mevkilerde faaliyetleri takip eden vatandaşlar Büyükşehir ve ASKİ’nin hizmetlerden memnun olduklarını dile getirerek, Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’na teşekkür ettiler.
Aydın Büyükşehir Belediyesi ASKİ Genel Müdürlüğü’nün il genelinde yaptığı çalışmalarının sayısını günden güne artırdığı bildirildi.

AYDIN- ASKİ’den edinilen bilgiye göre, faaliyetlerin yoğun olarak sürdüğü ilçelerin başında gelen Efeler’de Kemer Mahallesi Ayko 3. Cadde ile Dalama Mahallesi Atatürk Caddesi’nde asfaltlama işlemden önce içmesuyu şebekesi yenileme çalışması gerçekleştiriyor. Ayko 1. Cadde ile Zeytinlik Caddesi’nde de içmesuyu şebeke yenileme çalışması öncesi hazırlıkların tamamlanmasının ardından içmesuyu şebeke hattı yapımına başlanacak.

AŞIRI YAĞIŞLARDA YAŞANAN ÇİLE SON BULACAK

ASKİ ekipleri, içmesuyu şebeke hat yapımlarının yanı sıra ilçenin çeşitli noktalarında yağmur suyu çalışmaları da yaparak, aşırı yağışlarda yaşanan mağduriyetleri önlemek için kolları sıvadı. Bu çerçevede Güzelhisar Mahallesi Albay Şefik Caddesi ve Garaj Caddesi üzerinde 1770 metre yağmursuyu anakolektör hattı yapımını sürdürüyor. Çalışma tamamlandığında bu mevkide yaşanan yağmursuyu sorunu son bulacak.

VATANDAŞLARDAN ÇERÇİOĞLU’NA TEŞEKKÜR

Çalışma yapılan mevkilerde faaliyetleri takip eden vatandaşlar Büyükşehir ve ASKİ’nin hizmetlerden memnun olduklarını dile getirerek, Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’na teşekkür ettiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.