Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

ASKİ, dağları aşıp Ilıdağ’a hizmet götürüyor

GÜNCEL 23.11.2017 - 15:22, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 1958+ kez okundu.
 

ASKİ, dağları aşıp Ilıdağ’a hizmet götürüyor

Aydın Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (ASKİ) ekiplerinin alt yapı sorunlarının çözümü için çalışmalarını sürdürdüğü bildirildi.

AYDIN- ASKİ’den edinilen bilgiye göre, zorlu arazi şartları ve yüksek kesimlerde yer yer yağan kara rağmen çalışmalarını sürdüren ASKİ, vatandaşlara hizmet götürmeye devam ediyor. Son olarak Köşk ilçesine bağlı Ilıdağ Mahallesi’nde vatandaşların talebi üzerine yaşanan su sorununun çözümü için çalışma başlatan ekipler, yükselti ve engebeye rağmen teknik çalışmaları tamamladı. 12 KAYNAK CANLANDIRILACAK Ilıdağ’da yaşanan su sorununu çözmek için ön çalışmaları tamamlayan ekipler, 12 içme suyu kaynağı tespit etti. Bu kaynakların canlandırılması ve akabinde yapılacak hat çalışması ile mahalleye aktarılmasıyla su sorununun kökten çözülmesi hedefleniyor. Diğer yandan ASKİ ekipleri, il genelinde su sorunu olan tüm mahallelerde bu çalışmaların yapılacağını ifade ederek çalışmaların artırılacağı sinyalini verdi. ILIDAĞ MUHTARINDAN ÇERÇİOĞLU’NA TEŞEKKÜR Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından geçtiğimiz günlerde Kuşadası Efes Kongre Merkezi’nde muhtarlar günü münasebetiyle düzenlenen çalıştayda, Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’na su sorununu ilettiğini kaydeden Ilıdağ Muhtarı Halil Tok, “Toplantıda Sayın Başkanımıza köyümüzün su sorununu ilettik. Talebimizi kısa sürede değerlendirdiği için teşekkür ederiz. ASKİ teknik ekibiyle çalışmalar tamamlandı. İnşallah yapılacak çalışma ile sorun tamamen çözülecek” dedi.
Aydın Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (ASKİ) ekiplerinin alt yapı sorunlarının çözümü için çalışmalarını sürdürdüğü bildirildi.

AYDIN- ASKİ’den edinilen bilgiye göre, zorlu arazi şartları ve yüksek kesimlerde yer yer yağan kara rağmen çalışmalarını sürdüren ASKİ, vatandaşlara hizmet götürmeye devam ediyor. Son olarak Köşk ilçesine bağlı Ilıdağ Mahallesi’nde vatandaşların talebi üzerine yaşanan su sorununun çözümü için çalışma başlatan ekipler, yükselti ve engebeye rağmen teknik çalışmaları tamamladı.

12 KAYNAK CANLANDIRILACAK

Ilıdağ’da yaşanan su sorununu çözmek için ön çalışmaları tamamlayan ekipler, 12 içme suyu kaynağı tespit etti. Bu kaynakların canlandırılması ve akabinde yapılacak hat çalışması ile mahalleye aktarılmasıyla su sorununun kökten çözülmesi hedefleniyor. Diğer yandan ASKİ ekipleri, il genelinde su sorunu olan tüm mahallelerde bu çalışmaların yapılacağını ifade ederek çalışmaların artırılacağı sinyalini verdi.

ILIDAĞ MUHTARINDAN ÇERÇİOĞLU’NA TEŞEKKÜR

Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından geçtiğimiz günlerde Kuşadası Efes Kongre Merkezi’nde muhtarlar günü münasebetiyle düzenlenen çalıştayda, Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’na su sorununu ilettiğini kaydeden Ilıdağ Muhtarı Halil Tok, “Toplantıda Sayın Başkanımıza köyümüzün su sorununu ilettik. Talebimizi kısa sürede değerlendirdiği için teşekkür ederiz. ASKİ teknik ekibiyle çalışmalar tamamlandı. İnşallah yapılacak çalışma ile sorun tamamen çözülecek” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.