Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Askerlere ilk yardım eğitimi verildi

SAĞLIK 01.10.2018 - 17:31, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 1557+ kez okundu.
 

Askerlere ilk yardım eğitimi verildi

Aydın İl Sağlık Müdürlüğü tarafından 11. Komando Tugayı Söke Komutan Yardımcılığı kurum personeline ilkyardım eğitimi verildi.

AYDIN- Aydın İl Sağlık Müdürlüğü Acil Sağlık Hizmetleri Birimi tarafından 11. Komando Tugayı Söke Komutan Yardımcılığı, kurum personeline yönelik Temel İlkyardım Eğitimi verildi. İki gün ve 16 saat süren eğitimde 21 personele eğitim gerçekleştirildi. İlk yardım eğitmenleri ATT Yasemin Güvenç, Dr. Şirin Yılancı ve AABT İbrahim Gökçe tarafından verilen eğitimde, 'Temel İlkyardım Eğitimi' kapsamında genel ilkyardım bilgileri, hasta/yaralının ve olay yerinin değerlendirilmesi ele alındı. Temel yaşam desteği, kanamalarda, yaralanmalarda, yanık, donma ve sıcak çarpmalarında, kırık, çıkık ve burkulmalarda, bilinç bozukluklarında, zehirlenmelerde, hayvan ısırmalarında, göz, kulak ve buruna yabancı cisim kaçmasında, boğulmalarda ilkyardım teknik ve uygulamaları ile hasta, yaralı taşıma teknikleri anlatıldı.
Aydın İl Sağlık Müdürlüğü tarafından 11. Komando Tugayı Söke Komutan Yardımcılığı kurum personeline ilkyardım eğitimi verildi.

AYDIN- Aydın İl Sağlık Müdürlüğü Acil Sağlık Hizmetleri Birimi tarafından 11. Komando Tugayı Söke Komutan Yardımcılığı, kurum personeline yönelik Temel İlkyardım Eğitimi verildi.

İki gün ve 16 saat süren eğitimde 21 personele eğitim gerçekleştirildi.

İlk yardım eğitmenleri ATT Yasemin Güvenç, Dr. Şirin Yılancı ve AABT İbrahim Gökçe tarafından verilen eğitimde, 'Temel İlkyardım Eğitimi' kapsamında genel ilkyardım bilgileri, hasta/yaralının ve olay yerinin değerlendirilmesi ele alındı. Temel yaşam desteği, kanamalarda, yaralanmalarda, yanık, donma ve sıcak çarpmalarında, kırık, çıkık ve burkulmalarda, bilinç bozukluklarında, zehirlenmelerde, hayvan ısırmalarında, göz, kulak ve buruna yabancı cisim kaçmasında, boğulmalarda ilkyardım teknik ve uygulamaları ile hasta, yaralı taşıma teknikleri anlatıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.