Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Askeri gemiler ziyarete açıldı

GENEL 22.05.2019 - 17:51, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3809+ kez okundu.
 

Askeri gemiler ziyarete açıldı

Kuşadası Limanı’nı ziyaret eden askeri gemide, şehit aileleri ve gazilere iftar yemeği verildi.

AYDIN - Deniz Kuvvetleri Komutanlığı tarafından Ege Denizi'nde düzenlenen Denizkurdu-2019 tatbikatı kapsamında, Kuşadası’na gelen iki hücumbot ve denizaltı vatandaşların ziyaretine açıldı.  Denizkurdu-2019 tatbikatında görevli TCG Yıldız ve TCG Volkan Hücumbotları ile TCG Sakarya Denizaltısı Kuşadası Limanı’na demirledi. Ziyarete açılan ve şehit aileleri ile gazilerin de misafir edileceği savaş gemileri, 23 Mayıs Perşembe gününe kadar 10.00-17.00 saatleri arasında gezilebilecek. Bu arada, Kuşadası Limanı’nı ziyaret eden TCG Yıldız, TCG Volkan Hücumbotları ile TCG Sakarya Denizaltı komutanları Kuşadası Kaymakamı Sadettin Yücel’i makamında ziyaret etti. Gemi komutanları tarafından ayrıca Kaymakam Yücel ve beraberindeki heyet ile şehit aileleri ve gazilere askeri gemide iftar yemeği verildi.
Kuşadası Limanı’nı ziyaret eden askeri gemide, şehit aileleri ve gazilere iftar yemeği verildi.

AYDIN - Deniz Kuvvetleri Komutanlığı tarafından Ege Denizi'nde düzenlenen Denizkurdu-2019 tatbikatı kapsamında, Kuşadası’na gelen iki hücumbot ve denizaltı vatandaşların ziyaretine açıldı. 

Denizkurdu-2019 tatbikatında görevli TCG Yıldız ve TCG Volkan Hücumbotları ile TCG Sakarya Denizaltısı Kuşadası Limanı’na demirledi. Ziyarete açılan ve şehit aileleri ile gazilerin de misafir edileceği savaş gemileri, 23 Mayıs Perşembe gününe kadar 10.00-17.00 saatleri arasında gezilebilecek.

Bu arada, Kuşadası Limanı’nı ziyaret eden TCG Yıldız, TCG Volkan Hücumbotları ile TCG Sakarya Denizaltı komutanları Kuşadası Kaymakamı Sadettin Yücel’i makamında ziyaret etti. Gemi komutanları tarafından ayrıca Kaymakam Yücel ve beraberindeki heyet ile şehit aileleri ve gazilere askeri gemide iftar yemeği verildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.