Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Asistan hekimler fizik sınavında başarılı oldu

SAĞLIK 24.01.2017 - 17:18, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 3562+ kez okundu.
 

Asistan hekimler fizik sınavında başarılı oldu

Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Anabilim Dalı asistan hekimleri ‘BOARD’ sınavında başarılı oldu.

AYDIN- Adnan Menderes Üniversitesi Tıp Fakültesi Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Anabilim Dalı Arş. Gör. Dr. Aslı Gül Akkan ve Arş. Gör. Dr. Rasime Karataş, Avrupa Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon BOARD sınavını başarıyla tamamladı. Sınavı başarıyla tamamlayan araştırma görevlilerini tebrik eden ADÜ Tıp Fakültesi Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Ömer Faruk Şendur, “BOARD sınavı gerek ulusal, gerekse uluslararası alanda o bilim dalıyla ilgili yeterliliği ifade eder. FTR Anabilim Dalında görevli araştırma görevlisi iki arkadaşımız Avrupa FTR BOARD sınavında başarılı olarak Üniversitemizi en iyi şekilde temsil etmiştir” diyerek, asistan hekimlere başarılarının devamını diledi.
Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Anabilim Dalı asistan hekimleri ‘BOARD’ sınavında başarılı oldu.

AYDIN- Adnan Menderes Üniversitesi Tıp Fakültesi Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Anabilim Dalı Arş. Gör. Dr. Aslı Gül Akkan ve Arş. Gör. Dr. Rasime Karataş, Avrupa Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon BOARD sınavını başarıyla tamamladı.

Sınavı başarıyla tamamlayan araştırma görevlilerini tebrik eden ADÜ Tıp Fakültesi Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Ömer Faruk Şendur, “BOARD sınavı gerek ulusal, gerekse uluslararası alanda o bilim dalıyla ilgili yeterliliği ifade eder. FTR Anabilim Dalında görevli araştırma görevlisi iki arkadaşımız Avrupa FTR BOARD sınavında başarılı olarak Üniversitemizi en iyi şekilde temsil etmiştir” diyerek, asistan hekimlere başarılarının devamını diledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.