Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Aşırı hız ve dikkatsizlik yine kazaya neden oldu

ASAYİŞ 10.03.2018 - 21:03, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3115+ kez okundu.
 

Aşırı hız ve dikkatsizlik yine kazaya neden oldu

Aydın-İzmir karayolunda meydana gelen trafik kazasında 4 kişi yaralandı.

AYDIN- Yaralılar ambulanslarla hastaneye kaldırılırken kazanın yine aşırı hız ve dikkatsizlik sonucu meydana geldiği belirtildi. Kaza Aydın-İzmir karayolu üzeri Germencik ilçesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 45 SR 656 plakalı araç ile 09 DR 960 plakalı araç çarpıştı. Kazada araçlardaki bazı yolcular arabadan fırlayıp karayoluna düşerken, yaralılar çevredekilerin ve ekiplerin yardımı ile ambulansa alınıp Aydın’daki değişik hastanelere kaldırıldı. Polis tarafından kaza ile ilgili soruşturma başlatılırken yaralıların tedavisine devam edildiği öğrenildi.
Aydın-İzmir karayolunda meydana gelen trafik kazasında 4 kişi yaralandı.

AYDIN- Yaralılar ambulanslarla hastaneye kaldırılırken kazanın yine aşırı hız ve dikkatsizlik sonucu meydana geldiği belirtildi.

Kaza Aydın-İzmir karayolu üzeri Germencik ilçesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 45 SR 656 plakalı araç ile 09 DR 960 plakalı araç çarpıştı. Kazada araçlardaki bazı yolcular arabadan fırlayıp karayoluna düşerken, yaralılar çevredekilerin ve ekiplerin yardımı ile ambulansa alınıp Aydın’daki değişik hastanelere kaldırıldı.

Polis tarafından kaza ile ilgili soruşturma başlatılırken yaralıların tedavisine devam edildiği öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.