Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Aşıklar, Yamalak’ta evliliğe adım attı

MAGAZİN 05.09.2017 - 12:10, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 4214+ kez okundu.
 

Aşıklar, Yamalak’ta evliliğe adım attı

Kuyucaklı Selahattin Yaren (23), uzun süredir aşk yaşadığı Zehra Özkan’a “Köprüden geçti gelin” türküsünü anımsatırcasına, Yamalak Köprüsü inşaat alanında evlenme teklif etti.

AYDIN- Kuyucak’ın Kurtuluş Mahallesi’nde oturan Selahattin Yaren(23), uzun süredir görüştüğü kız arkadaşı Bucak Mahallesi’nde oturan Zehra Özkan’a (21) inşaatı devam eden Yamalak Köprüsü’nde sürpriz evlenme teklifi etti. Arkadaşlarının da yardımıyla havai fişek ve mumlarla hazırlanan sürpriz evlenme teklifi karşısında şaşkınlığını gizleyemeyen Zehra, “Böyle bir şey beklemiyordum düğüne gidiyorduk, Kuzenim Yamalak Köprüsü’ne bakıp gelelim bitmiş mi diye getirdiler beni, çok şaşırdım ve çok mutlu oldum” dedi. Önünde diz çöktüğü kız arkadaşına, “Aşkımız Yalamak Köprüsü gibi olsun, bitecek desinler bitmesin, benimle evlenir misin” diyen genç, büyük bir heyecanla “Evet” cevabını aldı. Yamalak Köprüsü’nde hatıra fotoğrafı çektiren genç çift bu anı ölümsüzleştirdi.
Kuyucaklı Selahattin Yaren (23), uzun süredir aşk yaşadığı Zehra Özkan’a “Köprüden geçti gelin” türküsünü anımsatırcasına, Yamalak Köprüsü inşaat alanında evlenme teklif etti.

AYDIN- Kuyucak’ın Kurtuluş Mahallesi’nde oturan Selahattin Yaren(23), uzun süredir görüştüğü kız arkadaşı Bucak Mahallesi’nde oturan Zehra Özkan’a (21) inşaatı devam eden Yamalak Köprüsü’nde sürpriz evlenme teklifi etti.

Arkadaşlarının da yardımıyla havai fişek ve mumlarla hazırlanan sürpriz evlenme teklifi karşısında şaşkınlığını gizleyemeyen Zehra, “Böyle bir şey beklemiyordum düğüne gidiyorduk, Kuzenim Yamalak Köprüsü’ne bakıp gelelim bitmiş mi diye getirdiler beni, çok şaşırdım ve çok mutlu oldum” dedi.

Önünde diz çöktüğü kız arkadaşına, “Aşkımız Yalamak Köprüsü gibi olsun, bitecek desinler bitmesin, benimle evlenir misin” diyen genç, büyük bir heyecanla “Evet” cevabını aldı.

Yamalak Köprüsü’nde hatıra fotoğrafı çektiren genç çift bu anı ölümsüzleştirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.