Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Aşıklar Cumhuriyetle coştu

24.02.2020 - 15:09, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 4154+ kez okundu.
 

Aşıklar Cumhuriyetle coştu

Cumhuriyet Lisesi Edebiyat Öğretmenleri tarafından aşıklar gecesi düzenlendi.

AYDI - Cumhuriyet Lisesi Edebiyat Öğretmenleri Gülgün Bora Açıker, Hediye Güngör, Ümmühan Gülmez ve Emine Kıran tarafından hazırlanan "Aşıklar Atışması" programının konukları Aydınlı halk ozanı Muhsin Yaralı ile İzmirli halk ozanı Ensar İpek idi. İki halk ozanının öğrencilere sunduğu şölen ozanlar tarafından söylenen "Hoşlama" ile başladı. Öğrencilere hoş geldin demek maksadıyla söylenen hoşlamanın ardından "Lebdeğmez" ve "Atışma"  ile program devam etti.  Programın sonunda müdür yardımcısı Mehmet Güleç ve edebiyat öğretmenleri tarafından halk ozanlarına çiçek verildi. Cumhuriyet Lisesinde hazırlanan "Edebiyat Koridoru"nda bu iki halk ozanı için bir bölüm ayrılmış olduğu gözlerden kaçmadı. Haber/Metin Tetik
Cumhuriyet Lisesi Edebiyat Öğretmenleri tarafından aşıklar gecesi düzenlendi.

AYDI - Cumhuriyet Lisesi Edebiyat Öğretmenleri Gülgün Bora Açıker, Hediye Güngör, Ümmühan Gülmez ve Emine Kıran tarafından hazırlanan "Aşıklar Atışması" programının konukları Aydınlı halk ozanı Muhsin Yaralı ile İzmirli halk ozanı Ensar İpek idi.

İki halk ozanının öğrencilere sunduğu şölen ozanlar tarafından söylenen "Hoşlama" ile başladı. Öğrencilere hoş geldin demek maksadıyla söylenen hoşlamanın ardından "Lebdeğmez" ve "Atışma"  ile program devam etti.

 Programın sonunda müdür yardımcısı Mehmet Güleç ve edebiyat öğretmenleri tarafından halk ozanlarına çiçek verildi.

Cumhuriyet Lisesinde hazırlanan "Edebiyat Koridoru"nda bu iki halk ozanı için bir bölüm ayrılmış olduğu gözlerden kaçmadı.

Haber/Metin Tetik

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.