Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Aşık’tan bir örnek davranış daha

YAŞAM 23.06.2015 - 10:56, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 3672+ kez okundu.
 

Aşık’tan bir örnek davranış daha

Didim’de Hisar Mahallesi Muhtarı Bahri Aşık sosyal yardımlaşmanın en güzel örneğini sergiliyor.

Didim’de Hisar Mahallesi Muhtarı Bahri Aşık sosyal yardımlaşmanın en güzel örneğini sergiliyor. Hayırsever bir vatandaşın kendisine bağışladığı sıfır giysileri muhtarlık binasında sergileyen Aşık ihtiyaç sahibi çocukları ve yetişkinleri giysi dağıtıyor. Didim’de yaklaşık 35 yıldır Hisar Mahalle Muhtarlığı görevini yaparak taraflı tarafsız herkesin takdirini alan Muhtar Bahri Aşık örnek bir duyarlılığa da imza atıyor. Her yıl 23 Nisan’da mahallesindeki çocuklara uçurtma dağıtan, Muhtarlık işlemlerinde ihtiyaç sahibi olanlardan ücret almayan, Mahallesindeki sorunları birebir takip ederek çözüm arayan Muhtar Aşık en son çalışmasıyla da Mahalleliden takdir topladı İlçemizde yaşayan Hayırsever bir vatandaşı kendisine bağışladığı sıfır giysileri muhtarlık binası önünde sergileyen Muhtar Aşık, Ramazan bayramı öncesinde ihtiyaç sahibi vatandaşların yüzünü güldürüyor. Muhtar Bahri Aşık bağışla ilgili yaptığı açıklamada “Hayırsever bir vatandaş bana bu elbiseler verdi. Bunları ihtiyaç sahiplerine verirsin diye; bende bunları burada sergiliyorum. İhtiyacı olanlar gelip buradan alıp dua ediyorlar. O dua bana da hayırsever vatandaşa da yetiyor. Çocukların sevinmesi beni de mutlu ediyor” dedi.
Didim’de Hisar Mahallesi Muhtarı Bahri Aşık sosyal yardımlaşmanın en güzel örneğini sergiliyor.

Didim’de Hisar Mahallesi Muhtarı Bahri Aşık sosyal yardımlaşmanın en güzel örneğini sergiliyor.

Hayırsever bir vatandaşın kendisine bağışladığı sıfır giysileri muhtarlık binasında sergileyen Aşık ihtiyaç sahibi çocukları ve yetişkinleri giysi dağıtıyor. Didim’de yaklaşık 35 yıldır Hisar Mahalle Muhtarlığı görevini yaparak taraflı tarafsız herkesin takdirini alan Muhtar Bahri Aşık örnek bir duyarlılığa da imza atıyor.

Her yıl 23 Nisan’da mahallesindeki çocuklara uçurtma dağıtan, Muhtarlık işlemlerinde ihtiyaç sahibi olanlardan ücret almayan, Mahallesindeki sorunları birebir takip ederek çözüm arayan Muhtar Aşık en son çalışmasıyla da Mahalleliden takdir topladı

İlçemizde yaşayan Hayırsever bir vatandaşı kendisine bağışladığı sıfır giysileri muhtarlık binası önünde sergileyen Muhtar Aşık, Ramazan bayramı öncesinde ihtiyaç sahibi vatandaşların yüzünü güldürüyor.

Muhtar Bahri Aşık bağışla ilgili yaptığı açıklamada “Hayırsever bir vatandaş bana bu elbiseler verdi. Bunları ihtiyaç sahiplerine verirsin diye; bende bunları burada sergiliyorum. İhtiyacı olanlar gelip buradan alıp dua ediyorlar. O dua bana da hayırsever vatandaşa da yetiyor. Çocukların sevinmesi beni de mutlu ediyor” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.