Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

‘’Asgari ücret beklenenin üzerinde’’

EKONOMİ 25.12.2018 - 15:25, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 2905+ kez okundu.
 

‘’Asgari ücret beklenenin üzerinde’’

Asgari ücretin 2 bin 20 TL olarak açıklanmasının ardından AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Mali ve İdari İşler Başkanı, Vedat Demiröz sosyal medya hesabından açıklamada bulundu.

AYDIN- Yeni yıl için açıklanan asgari ücret  Türk Lirası bazında yüzde 26,05 artarken, dolar bazında yüzde 9,5 azaldı. Geçen seneye göre değerlendirildiğinde 421 dolar maaş alan asgari ücretli şu an 381 dolar maaş alacak.Türk Lirası’nın Dolar karşısında değer kaybetmesi ile birlikte artan fiyatlar ve vergiler, vatandaşın faturalarını bile ödeyemez hale getirirken, Mali ve İdari işler Başkanı Demiröz yeni asgari ücreti sosyal medya hesabından müjde gibi bir paylaşımla duyurdu. Twitter hesabından yeni yıl için açıklanan asgari ücreti değerlendiren Demiröz, şu ifadeleri kullandı: "Asgari ücret beklenenin üzerinde, yüzde 26,05’lik artışla 2020 TL’ye yükseltildi. Milletimize, çalışanımıza hayırlı olsun.’’
Asgari ücretin 2 bin 20 TL olarak açıklanmasının ardından AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Mali ve İdari İşler Başkanı, Vedat Demiröz sosyal medya hesabından açıklamada bulundu.

AYDIN- Yeni yıl için açıklanan asgari ücret  Türk Lirası bazında yüzde 26,05 artarken, dolar bazında yüzde 9,5 azaldı. Geçen seneye göre değerlendirildiğinde 421 dolar maaş alan asgari ücretli şu an 381 dolar maaş alacak.Türk Lirası’nın Dolar karşısında değer kaybetmesi ile birlikte artan fiyatlar ve vergiler, vatandaşın faturalarını bile ödeyemez hale getirirken, Mali ve İdari işler Başkanı Demiröz yeni asgari ücreti sosyal medya hesabından müjde gibi bir paylaşımla duyurdu.

Twitter hesabından yeni yıl için açıklanan asgari ücreti değerlendiren Demiröz, şu ifadeleri kullandı:

"Asgari ücret beklenenin üzerinde, yüzde 26,05’lik artışla 2020 TL’ye yükseltildi. Milletimize, çalışanımıza hayırlı olsun.’’

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.