Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Arzuhalci, törenle açıldı

GÜNCEL 17.02.2018 - 13:45, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 4017+ kez okundu.
 

Arzuhalci, törenle açıldı

Çine'nin iş ve siyaset dünyasının yakinen tanınan simaları Hakan İn ve Şaban Bozkurt’a ait Efe Arzuhal işyeri, Çine protokolünün de katılımıyla düzenlenen tören ile vatandaşların hizmetine açıldı.

AYDIN- Çineli iki arkadaş Hakan İn ve Şaban Bozkurt’a ait Efe Arzuhal işyerinin açılış törenine Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer, AK Parti Çine İlçe Başkanı Mehmet Tosun, Çine Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Metin Uyar, Çine Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatif Başkanı Celal Özden, Çine Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Bircan Öter, Akçaova Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatif Başkanı Nail Uzun, Çine Belediye Eski Başkanı Celalettin Kocamaz ve davetliler katıldı. Açılış kurdelesini başkanlar hep birlikte keserken, davetliler Hakan İn ve Şaban Bozkurt'a hayırlı iş dileklerinde bulundu. Açılış töreninde halka lokma hayrı da yapıldı. Açılış sonu Bozkurt ve İn, davetlilere, “Bu mutlu günümüzde bizleri yalnız bırakmayıp katılımlarınız için çok teşekkür ediyoruz” dediler. 
Çine'nin iş ve siyaset dünyasının yakinen tanınan simaları Hakan İn ve Şaban Bozkurt’a ait Efe Arzuhal işyeri, Çine protokolünün de katılımıyla düzenlenen tören ile vatandaşların hizmetine açıldı.

AYDIN- Çineli iki arkadaş Hakan İn ve Şaban Bozkurt’a ait Efe Arzuhal işyerinin açılış törenine Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer, AK Parti Çine İlçe Başkanı Mehmet Tosun, Çine Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Metin Uyar, Çine Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatif Başkanı Celal Özden, Çine Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Bircan Öter, Akçaova Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatif Başkanı Nail Uzun, Çine Belediye Eski Başkanı Celalettin Kocamaz ve davetliler katıldı. Açılış kurdelesini başkanlar hep birlikte keserken, davetliler Hakan İn ve Şaban Bozkurt'a hayırlı iş dileklerinde bulundu. Açılış töreninde halka lokma hayrı da yapıldı.

Açılış sonu Bozkurt ve İn, davetlilere, “Bu mutlu günümüzde bizleri yalnız bırakmayıp katılımlarınız için çok teşekkür ediyoruz” dediler. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.